Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de merkezden kırsala modern yollar

GENEL 16.01.2019 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3676+ kez okundu.
 

Nazilli’de merkezden kırsala modern yollar

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin Zafer Mahallesi 61, 77 ve 4 Sokakta kavşak düzenleme çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nden bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilimizin tamamında hummalı bir yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Zafer Mahallesi 1703 sokakta bulunan metruk yapının yıkımı ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Ardından 61,77 ve 4 sokakta kavşak düzenleme çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız kapsamında 61 sokak üzerinde bulunan metruk yapı ve kuzey cephesinde yer alan duvarın yıkımı yapılarak yol genişletme çalışmalarımızı tamamlamış olduk” şeklinde konuştu. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun yaya ve araç trafiğine açılacağını belirten Başkan Alıcık, “Hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerimizde yol çalışmalarımız sürüyor. Köy yollarımızı büyük oranda tamamladık. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda parke taşı döşemelerimizi gerçekleştirdik. Önümüze çıkan engellere takılmadan Allah’ın izniyle işimizi yapmaya devam ediyoruz” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin Zafer Mahallesi 61, 77 ve 4 Sokakta kavşak düzenleme çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nden bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilimizin tamamında hummalı bir yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Zafer Mahallesi 1703 sokakta bulunan metruk yapının yıkımı ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Ardından 61,77 ve 4 sokakta kavşak düzenleme çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız kapsamında 61 sokak üzerinde bulunan metruk yapı ve kuzey cephesinde yer alan duvarın yıkımı yapılarak yol genişletme çalışmalarımızı tamamlamış olduk” şeklinde konuştu.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun yaya ve araç trafiğine açılacağını belirten Başkan Alıcık, “Hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerimizde yol çalışmalarımız sürüyor. Köy yollarımızı büyük oranda tamamladık. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda parke taşı döşemelerimizi gerçekleştirdik. Önümüze çıkan engellere takılmadan Allah’ın izniyle işimizi yapmaya devam ediyoruz” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.