Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de Klasik Türk Müziği ziyafeti

SANAT 10.01.2017 - 22:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3828+ kez okundu.
 

Nazilli’de Klasik Türk Müziği ziyafeti

Nazilli Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu Konseri yine dinleyenlerini büyüledi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konserde, Klasik Türk Musikisi Korosu Şef Murat Sezar yönetiminde sahne aldı. 1991 yılından bu yana koro üyesi olan ve son üç yıldır Şef Lütfi Selek’in yardımcılığını yaparak şefliği konser başlangıcında Şef Lütfi Selek’ten devralan Murat Sezar ve Sunuculuğunu Yücel Bildiren’in yaptığı İki bölümden oluşan konserde, usta bestekârların bestelemiş olduğu 29 eser Nazilli Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu ve solistleri tarafından yorumlandı. Konsere Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Türk Musiki Korosu ve aynı zamanda Türk Sanat Müziği Korosu Kurucusu Şef Lütfi Selek, Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, STK temsilcileri Oda Başkanları ve çok sayıda sanatsever katıldı. Konsere başlamadan önce Şefliği Murat Sezar’a devreden Usta Şef Lütfi Selek Hocaya teşekkürlerini bildiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yıllarca verdiği emeklerden dolayı Lütfi Selek’e plaket takdim ederek onurlandırdı. Nazillili sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, izleyiciler de zaman zaman koroya eşlik etti. Konserde Mustafa Kuzumoğlu, Mustafa Etli, Hüma Selek, Abdullah Kurucu, Zehra Sivaslıgil Hale Bildiren, Olcay Yılmaz, Nadide Kuzumoğlu, Ahmet Akçit, İsmail Vatan, Sadik İnalöz, Fadime Mutlu ve İbrahim Tamirci solo olarak sahne aldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren konserin ardından Kaymakam İbrahim Küçük ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sunucu Yücel Bildiren ve Şef Murat Sezar’a çiçek takdiminde bulunarak koristleri ve solistleri kutladılar. Konser bitiminde Nazilli Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu’nun tüm üyeleri ile Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Koro Kurucusu Şef Lütfi Sele,k Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Niakah Salonu’nda çorba içti. Yorgunluklarını atan Koro üyeleri, gecenin anısına Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Türk Musiki Korosu ve aynı zamanda Türk Sanat Müziği Korosu Kurucusu Şef Lütfi Selek ile hatıra fotoğrafları çekildi. 
Nazilli Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu Konseri yine dinleyenlerini büyüledi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konserde, Klasik Türk Musikisi Korosu Şef Murat Sezar yönetiminde sahne aldı.

1991 yılından bu yana koro üyesi olan ve son üç yıldır Şef Lütfi Selek’in yardımcılığını yaparak şefliği konser başlangıcında Şef Lütfi Selek’ten devralan Murat Sezar ve Sunuculuğunu Yücel Bildiren’in yaptığı İki bölümden oluşan konserde, usta bestekârların bestelemiş olduğu 29 eser Nazilli Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu ve solistleri tarafından yorumlandı.

Konsere Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Türk Musiki Korosu ve aynı zamanda Türk Sanat Müziği Korosu Kurucusu Şef Lütfi Selek, Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, STK temsilcileri Oda Başkanları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Konsere başlamadan önce Şefliği Murat Sezar’a devreden Usta Şef Lütfi Selek Hocaya teşekkürlerini bildiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yıllarca verdiği emeklerden dolayı Lütfi Selek’e plaket takdim ederek onurlandırdı.

Nazillili sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, izleyiciler de zaman zaman koroya eşlik etti. Konserde Mustafa Kuzumoğlu, Mustafa Etli, Hüma Selek, Abdullah Kurucu, Zehra Sivaslıgil Hale Bildiren, Olcay Yılmaz, Nadide Kuzumoğlu, Ahmet Akçit, İsmail Vatan, Sadik İnalöz, Fadime Mutlu ve İbrahim Tamirci solo olarak sahne aldı.

Yaklaşık iki buçuk saat süren konserin ardından Kaymakam İbrahim Küçük ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sunucu Yücel Bildiren ve Şef Murat Sezar’a çiçek takdiminde bulunarak koristleri ve solistleri kutladılar.

Konser bitiminde Nazilli Belediyesi Klasik Türk Musikisi Korosu’nun tüm üyeleri ile Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Aydın Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Koro Kurucusu Şef Lütfi Sele,k Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Niakah Salonu’nda çorba içti. Yorgunluklarını atan Koro üyeleri, gecenin anısına Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Türk Musiki Korosu ve aynı zamanda Türk Sanat Müziği Korosu Kurucusu Şef Lütfi Selek ile hatıra fotoğrafları çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.