Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli'de kırmızı alarm

ASAYİŞ 07.09.2016 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3332+ kez okundu.
 

Nazilli'de kırmızı alarm

Son günlerde kamu kurumlarına yönelik artan terör saldırıları nedeniyle Aydın'ın Nazilli ilçesinde kırmızı alarma geçildi.

AYDIN- Üst düzey önlemlerin alındığı ilçede, FETÖ/PDY operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Elazığ ve Cizre'de emniyet binalarına yönelik terör saldırıları nedeniyle yurt genelinde bir çok kamu kuruluşlarında alarma geçildi. Nazilli'de devlet dairelerinde güvenlik önlemlerinin artırılması kararı alan Kaymakam Mehmet Okur, ilçede görev yapan emniyet güçlerine ise dikkatli olunması yönünde talimat verdiği öğrenildi. Tedbirler, Hürriyet Polis Merkezi önündeki 85. sokağın barikatla kapatılmasıyla başladı. Uygulama genişletilerek, Nazilli Kaymakamlığı ile adliye binası önünde bugün çelik bariyerler konularak, sivil araçların geçişi engellendi.  Çelik bariyerler konulan Nazilli Kaymakamlığı önünde ise uzun araç kuyruğu oluştu. EMNİYETE BETON BARİYER Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Asayiş Büro Amirliği'nin yan sokakları da benzer uygulamayla trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. Aynı gün yeni yapılan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde ise araçların geçmemesi için yola beton bariyer yapıldı. ADLİYEDE SIKI GÜVENLİK Öte yandan FETÖ operasyonları nedeniyle günlerdir hareketlilik yaşayan Nazilli Adliyesi'nde adeta kuş uçurtulmuyor. Adliyeye gelen vatandaşlar X-Ray cihazından geçirilerek içeri alınıyor. Binaya giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri sıkı tutuluyor.
Son günlerde kamu kurumlarına yönelik artan terör saldırıları nedeniyle Aydın'ın Nazilli ilçesinde kırmızı alarma geçildi.

AYDIN- Üst düzey önlemlerin alındığı ilçede, FETÖ/PDY operasyonları tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ ve Cizre'de emniyet binalarına yönelik terör saldırıları nedeniyle yurt genelinde bir çok kamu kuruluşlarında alarma geçildi. Nazilli'de devlet dairelerinde güvenlik önlemlerinin artırılması kararı alan Kaymakam Mehmet Okur, ilçede görev yapan emniyet güçlerine ise dikkatli olunması yönünde talimat verdiği öğrenildi. Tedbirler, Hürriyet Polis Merkezi önündeki 85. sokağın barikatla kapatılmasıyla başladı. Uygulama genişletilerek, Nazilli Kaymakamlığı ile adliye binası önünde bugün çelik bariyerler konularak, sivil araçların geçişi engellendi.  Çelik bariyerler konulan Nazilli Kaymakamlığı önünde ise uzun araç kuyruğu oluştu.

EMNİYETE BETON BARİYER

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Asayiş Büro Amirliği'nin yan sokakları da benzer uygulamayla trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. Aynı gün yeni yapılan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde ise araçların geçmemesi için yola beton bariyer yapıldı.

ADLİYEDE SIKI GÜVENLİK

Öte yandan FETÖ operasyonları nedeniyle günlerdir hareketlilik yaşayan Nazilli Adliyesi'nde adeta kuş uçurtulmuyor. Adliyeye gelen vatandaşlar X-Ray cihazından geçirilerek içeri alınıyor. Binaya giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri sıkı tutuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.