Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli’de kahkaha tufanı

SANAT 15.01.2019 - 14:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3193+ kez okundu.
 

Nazilli’de kahkaha tufanı

Sosyal ve kültürel gelişime büyük katkı sunan Nazilli Belediyesi’nin, Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın sahne aldığı Ruh Öküzüm isimli 2 kişilik komedi oyununu Nazilli’deki sanatseverlerin beğenisine sunduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, kültür, sanat ve edebiyat alanlarında yaptığı yatırımlarla vatandaşın takdirini toplayan Nazilli Belediyesi, Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır tarafından sahnelenen Ruh Öküzüm adlı komedi oyununu seyirciyle buluşturdu. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda sergilenen oyuna Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, Özel Kalem Müdürü Fatih Özmen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Eker, Sosyal Hizmetler Müdürü Gani Kavak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda oyunculara çiçek takdim eden Akkaya, “Başkanımız Sayın Haluk Alıcık ve Nazilli halkı adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Nazillimize renk kattınız” diye konuştu. Gösteriye katılan herkese teşekkür eden oyuncular, “Nazilli’nin yeri bizim için çok ayrı. Burada inanılmaz bir seyirci var. Onların enerjileri bizlere de yansıdı ve çok iyi bir oyun çıkardık. Bizleri burada ağırlayan Nazilli Belediyesi Ekibi’ne ve oturacak yer bulamamasına rağmen bizleri saatlerce ayakta izleyen Nazillililere sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.
Sosyal ve kültürel gelişime büyük katkı sunan Nazilli Belediyesi’nin, Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır’ın sahne aldığı Ruh Öküzüm isimli 2 kişilik komedi oyununu Nazilli’deki sanatseverlerin beğenisine sunduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, kültür, sanat ve edebiyat alanlarında yaptığı yatırımlarla vatandaşın takdirini toplayan Nazilli Belediyesi, Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır tarafından sahnelenen Ruh Öküzüm adlı komedi oyununu seyirciyle buluşturdu.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda sergilenen oyuna Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, Özel Kalem Müdürü Fatih Özmen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Eker, Sosyal Hizmetler Müdürü Gani Kavak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda oyunculara çiçek takdim eden Akkaya, “Başkanımız Sayın Haluk Alıcık ve Nazilli halkı adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Nazillimize renk kattınız” diye konuştu.

Gösteriye katılan herkese teşekkür eden oyuncular, “Nazilli’nin yeri bizim için çok ayrı. Burada inanılmaz bir seyirci var. Onların enerjileri bizlere de yansıdı ve çok iyi bir oyun çıkardık. Bizleri burada ağırlayan Nazilli Belediyesi Ekibi’ne ve oturacak yer bulamamasına rağmen bizleri saatlerce ayakta izleyen Nazillililere sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.