Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de hummalı bayram temizliği

GÜNCEL 07.08.2019 - 19:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3775+ kez okundu.
 

Nazilli’de hummalı bayram temizliği

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen temizlik, bakım ve tadilat çalışmalarını yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlık, refüj ve parklarda temizlik çalışmalarına başladı. Mezarlıklarda boyama, temizlik ve yabani ot kesimi yapan ekipler, parkların genel temizlik ve bakımını gerçekleştirdi. “TÜM EKİBİMİZLE SAHADAYIZ” Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Vatandaşlarımız arife ve bayram günü mezarlık ziyaretlerini gönül rahatlığıyla yapabilir. Nazilli Belediyesi olarak tüm ekibimizle sahadayız. Rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerimizin tümünde mezarlıklarımızın bakımını gerçekleştirdik. Tırpan ekibimiz yabani otların temizliğini büyük bir titizlikle yaptı. Orta refüjlerde bakım çalışmamızı gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Nazilli için her şeyin en güzelini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR Evranlı Mezarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkır, “Gerek Fen İşleri gerekse Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz Nazilli’mizde dur durak bilmeden çalışıyor. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyor, vatandaşlarımızın taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için gayret edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen temizlik, bakım ve tadilat çalışmalarını yerinde incelediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlık, refüj ve parklarda temizlik çalışmalarına başladı. Mezarlıklarda boyama, temizlik ve yabani ot kesimi yapan ekipler, parkların genel temizlik ve bakımını gerçekleştirdi.

“TÜM EKİBİMİZLE SAHADAYIZ”

Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Vatandaşlarımız arife ve bayram günü mezarlık ziyaretlerini gönül rahatlığıyla yapabilir. Nazilli Belediyesi olarak tüm ekibimizle sahadayız. Rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerimizin tümünde mezarlıklarımızın bakımını gerçekleştirdik. Tırpan ekibimiz yabani otların temizliğini büyük bir titizlikle yaptı. Orta refüjlerde bakım çalışmamızı gerçekleştirdik. Gece gündüz demeden çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Nazilli için her şeyin en güzelini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

Evranlı Mezarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Bozkır, “Gerek Fen İşleri gerekse Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz Nazilli’mizde dur durak bilmeden çalışıyor. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyor, vatandaşlarımızın taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için gayret edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.