Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de haşereyle mücadeleye devam

TEKNOLOJİ 16.06.2016 - 21:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3947+ kez okundu.
 

Nazilli’de haşereyle mücadeleye devam

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nin haşereyle mücadelesi her mahallede devam ediyor. Nazilli merkezde ve Nazilli Belediyesinden hizmet alan tüm mahallerde halkın rahat bir yaz mevsimi geçirmelerini sağlamak için haşere sinek ve sivrisinek ilaçlamaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Nazilli Belediyesi Sağlık Müdürlüğü kontrolünde yapılan çalışmalarda Havaların ısınmasıyla birlikte kapalı alanlarda yapılan çalışmalara açık alanlardaki üreme alanları da dâhil edilerek, oluşturulan periyodik bir program kapsamında haşere ve sivrisinek mücadelesine devam ediliyor. Haziran ayı başlaması ile birlikte akşamları her mahalle ve sokakta bu iş için görevli ve özel donanımlı araçlarla ilaçlama yapıyor. Ayrıca bunun dışında ekipler sırt pompaları ile çöp konteynerleri ve etrafını dere ve çay kenarları, tüm alt yapı noktalarında, yeşil alanlarda ve haşerelerin üreyip yayılabileceği her yerde yoğun olarak yapılıyor. Belediye olarak vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için gece gündüz tüm ekiplerimizi seferber ediyoruz diyerek ilaçlamalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Haluk Alıcık, "Rahat ve temiz bir kentte yaşamak için ne gerekiyorsa biz onu yapmaya çalışıyoruz. Her şey vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için. Nazilli merkez olmak üzere 82 mahallemizde tespit edilen sivrisinek üreme odakları, İlçemizin çevresinde bulunan otlak ve mera bölgelerinde, su birikintisi olan otlak yerlerde, kanal kenarlarında, arazilerde, sanayi çarşısı bölgesinde, kanalizasyon kapaklarının bulunduğu yerlerde, ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Bunun yanı sıra da 82 mahallemizde, mahalle araları, tüm cadde ve sokaklarımızda donanımlı araçlarımız ile rutin akşam ilaçlamalarına da başlandı” dedi. Kemal Altan/Nazilli
AYDIN- Nazilli Belediyesi’nin haşereyle mücadelesi her mahallede devam ediyor. Nazilli merkezde ve Nazilli Belediyesinden hizmet alan tüm mahallerde halkın rahat bir yaz mevsimi geçirmelerini sağlamak için haşere sinek ve sivrisinek ilaçlamaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Nazilli Belediyesi Sağlık Müdürlüğü kontrolünde yapılan çalışmalarda Havaların ısınmasıyla birlikte kapalı alanlarda yapılan çalışmalara açık alanlardaki üreme alanları da dâhil edilerek, oluşturulan periyodik bir program kapsamında haşere ve sivrisinek mücadelesine devam ediliyor. Haziran ayı başlaması ile birlikte akşamları her mahalle ve sokakta bu iş için görevli ve özel donanımlı araçlarla ilaçlama yapıyor. Ayrıca bunun dışında ekipler sırt pompaları ile çöp konteynerleri ve etrafını dere ve çay kenarları, tüm alt yapı noktalarında, yeşil alanlarda ve haşerelerin üreyip yayılabileceği her yerde yoğun olarak yapılıyor.

Belediye olarak vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için gece gündüz tüm ekiplerimizi seferber ediyoruz diyerek ilaçlamalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Haluk Alıcık, "Rahat ve temiz bir kentte yaşamak için ne gerekiyorsa biz onu yapmaya çalışıyoruz. Her şey vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için. Nazilli merkez olmak üzere 82 mahallemizde tespit edilen sivrisinek üreme odakları, İlçemizin çevresinde bulunan otlak ve mera bölgelerinde, su birikintisi olan otlak yerlerde, kanal kenarlarında, arazilerde, sanayi çarşısı bölgesinde, kanalizasyon kapaklarının bulunduğu yerlerde, ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Bunun yanı sıra da 82 mahallemizde, mahalle araları, tüm cadde ve sokaklarımızda donanımlı araçlarımız ile rutin akşam ilaçlamalarına da başlandı” dedi. Kemal Altan/Nazilli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.