Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de feci tren kazası!

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2015 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3302+ kez okundu.
 

Nazilli’de feci tren kazası!

Nazilli'nin Dallıca Mahallesinde Tren Kazası meydana geldi.

Kaza, Nazilli’nin Dallıca Mahallesi'nde Emniyet Sarayı karşısında 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde TCDD Bölge Müdürlüğü yetkililerinin bulunduğu 35001 sayılı turne aracı yol kontrolü için seyir halindeyken, kimliği henüz tespit edilemeyen 35-40 yaşlarındaki bir kadın, yaya olarak karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada trenin geldiğini fark edemeyen kadın, trenin kendisine çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek parçalara ayrıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının üzerinden ise Sedef Çolak’a ait elektrik faturası çıktı. Yetkililerin incelemesinden sonra Sedef Çolak’ın kimliğinin kadınla uyuşmadığı öğrenildi. Olay sırasında yılda 3 kere yapılan yol kontrolü için keşif yaptıklarını ve yapılan yatırımları incelediklerini söyleyen yetkililer, kadının aniden kendi hatları içerisine girdiğini ve bundan dolayı acı olayın yaşandığını dile getirdiler. Ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışmalar devam ediyor. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Nazilli'nin Dallıca Mahallesinde Tren Kazası meydana geldi.

Kaza, Nazilli’nin Dallıca Mahallesi'nde Emniyet Sarayı karşısında 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde TCDD Bölge Müdürlüğü yetkililerinin bulunduğu 35001 sayılı turne aracı yol kontrolü için seyir halindeyken, kimliği henüz tespit edilemeyen 35-40 yaşlarındaki bir kadın, yaya olarak karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada trenin geldiğini fark edemeyen kadın, trenin kendisine çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek parçalara ayrıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının üzerinden ise Sedef Çolak’a ait elektrik faturası çıktı. Yetkililerin incelemesinden sonra Sedef Çolak’ın kimliğinin kadınla uyuşmadığı öğrenildi.

Olay sırasında yılda 3 kere yapılan yol kontrolü için keşif yaptıklarını ve yapılan yatırımları incelediklerini söyleyen yetkililer, kadının aniden kendi hatları içerisine girdiğini ve bundan dolayı acı olayın yaşandığını dile getirdiler. Ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışmalar devam ediyor.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.