Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de engelli ve yaşlılar bayrama hazırlanıyor

GÜNCEL 07.09.2016 - 18:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3972+ kez okundu.
 

Nazilli’de engelli ve yaşlılar bayrama hazırlanıyor

Kişisel bakımı için dışarı çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaç duydukları, berber ve kuaförlük hizmetlerini ayaklarına götüren Evde Bakım Hizmetleri Birimi, Kurban Bayramı öncesi tüm ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, kişisel bakımı için dışarı çıkamayan yaşlı engelli ve yatalak vatandaşların ihtiyaç duydukları, berber ve kuaförlük hizmetlerini ayaklarına götürmeye devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatıyla evden dışarı çıkamayan yatalak yaşlı ve hasta kişilere hizmet veren Nazilli Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi kişileri bayrama hazırlamak için çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. İhtiyaç sahibi kişilerin ihtiyaç duydukları, berber ve kuaförlük hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar ayaklarına kadar getirilen bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek bir imkânın sağlanmasından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ettiler. Yoğun talep gören berber ve kuaförlük hizmetlerini Nazilli Belediyesince oluşturulan ekipler tarafından rutin olarak hafta içi her gün merkezde ve tüm mahallelerde yatalak hasta ve yaşlı kişilerin bizzat evlerine gidilerek yapılıyor. Ekibin faaliyete geçtiği günden bu yana çok fazla talep gördüğünü, haftanın her günü yoğun bir şekilde gerçek ihtiyaç sahibi kişilere hizmet verildiğini ve bu hizmeti Nazilli merkez ile mahallelerinde sürdürüldüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Oluşturduğumuz bu ekibe yoğun ilgi ve talep geliyor. Bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde pek çok hizmeti vatandaşlarımıza sunduk. Sosyal Belediyecilikte önceliğimiz ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olmaktır. Onlara hizmeti sunarken mutlu olmalarını sağlamaktır. Bu hizmetimizden huzurevi sakinlerimizi de yararlandırmak ve onları mutlu görmek bizi de mutlu etti” dedi. 
Kişisel bakımı için dışarı çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaç duydukları, berber ve kuaförlük hizmetlerini ayaklarına götüren Evde Bakım Hizmetleri Birimi, Kurban Bayramı öncesi tüm ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, kişisel bakımı için dışarı çıkamayan yaşlı engelli ve yatalak vatandaşların ihtiyaç duydukları, berber ve kuaförlük hizmetlerini ayaklarına götürmeye devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatıyla evden dışarı çıkamayan yatalak yaşlı ve hasta kişilere hizmet veren Nazilli Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi kişileri bayrama hazırlamak için çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. İhtiyaç sahibi kişilerin ihtiyaç duydukları, berber ve kuaförlük hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar ayaklarına kadar getirilen bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek bir imkânın sağlanmasından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ettiler.

Yoğun talep gören berber ve kuaförlük hizmetlerini Nazilli Belediyesince oluşturulan ekipler tarafından rutin olarak hafta içi her gün merkezde ve tüm mahallelerde yatalak hasta ve yaşlı kişilerin bizzat evlerine gidilerek yapılıyor. Ekibin faaliyete geçtiği günden bu yana çok fazla talep gördüğünü, haftanın her günü yoğun bir şekilde gerçek ihtiyaç sahibi kişilere hizmet verildiğini ve bu hizmeti Nazilli merkez ile mahallelerinde sürdürüldüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Oluşturduğumuz bu ekibe yoğun ilgi ve talep geliyor. Bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde pek çok hizmeti vatandaşlarımıza sunduk. Sosyal Belediyecilikte önceliğimiz ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olmaktır. Onlara hizmeti sunarken mutlu olmalarını sağlamaktır. Bu hizmetimizden huzurevi sakinlerimizi de yararlandırmak ve onları mutlu görmek bizi de mutlu etti” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.