Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de Eğrek Sokak yenilendi

GÜNCEL 18.11.2017 - 08:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4358+ kez okundu.
 

Nazilli’de Eğrek Sokak yenilendi

Nazilli Belediyesi tarafından Dallıca Mahallesi Eğrek Sokak’ta başlatılan yol genişletme çalışmalarının tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, çalışmalar sırasında sık sık incelemelerde bulunan Başkan Alıcık, “İlçemizde güzel işler yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. 220 metre uzunluk ve 24 metre genişliğe sahip olacak şekilde yenilenen yola orta refüj eklendi. Modern bir görünüme kavuşturulan yol yeşillendirilerek giriş kısmına çocuk oyun alanı kuruldu. Halkın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yenilenen ve kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılan yolda sık sık incelemelerde bulunan Başkan Alıcık, şunları söyledi: “İlçemizdeki hemen hemen tüm mahallelerde yol çalışmalarımız oldu. Nazilli Belediyesi olarak bahane değil proje ürettik. Güzel işler yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dallıca Mahallemizdeki bu yol halkın ihtiyaçlarına yanıt vermiyordu. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştirdi. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”
Nazilli Belediyesi tarafından Dallıca Mahallesi Eğrek Sokak’ta başlatılan yol genişletme çalışmalarının tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, çalışmalar sırasında sık sık incelemelerde bulunan Başkan Alıcık, “İlçemizde güzel işler yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

220 metre uzunluk ve 24 metre genişliğe sahip olacak şekilde yenilenen yola orta refüj eklendi. Modern bir görünüme kavuşturulan yol yeşillendirilerek giriş kısmına çocuk oyun alanı kuruldu.

Halkın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yenilenen ve kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılan yolda sık sık incelemelerde bulunan Başkan Alıcık, şunları söyledi:

“İlçemizdeki hemen hemen tüm mahallelerde yol çalışmalarımız oldu. Nazilli Belediyesi olarak bahane değil proje ürettik. Güzel işler yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dallıca Mahallemizdeki bu yol halkın ihtiyaçlarına yanıt vermiyordu. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştirdi. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.