Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de eğitim çalışanları 24 Kasım'da buluştu

GÜNCEL 24.11.2019 - 19:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2805+ kez okundu.
 

Nazilli’de eğitim çalışanları 24 Kasım'da buluştu

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında eğitim çalışanları Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

AYDIN  - Eğitim çalışanlarından oluşan canlı müzik eşliğinde hep birlikte kahvaltı yapan öğretmen, memur ve diğer eğitim çalışanları birlik ve beraberlik mesajı verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında Dallıca Mahallesi’ndeki özel bir sosyal tesiste bir araya gelen Nazilli ve çevre ilçelerde görev yapan eğitim çalışanları, Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Başkanı Erhan Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde eğitim çalışanları buluşması gerçekleştirdi. Nazilli Belediye Başkan Vekili Adnan Dönmez, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Eğitim-Bir-Sen Aydın 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Akpınar ve çok sayıda protokol üyesinin de ziyaret ederek destek verdiği etkinlikte öğretmenler meslektaşlarının çalıp söylediği müzikler eşliğinde birlikte kahvaltı yaptı. Etkinlikte emekli olan öğretmenlere hizmetlerinden dolayı plaket verilerek teşekkür edildi. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Başkanı Erhan Aydın, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirtti. Aydın, “Eğitim-Öğretimin hedefi, sevgi, saygı, demokratik yaşamayı öğrenmiş öğrenciler yetiştirmek olan meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım. Sizlerden aldığımız güçle sizlere hizmet etmekten dolayı onurlu ve gururluyuz” dedi.
Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında eğitim çalışanları Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

AYDIN  - Eğitim çalışanlarından oluşan canlı müzik eşliğinde hep birlikte kahvaltı yapan öğretmen, memur ve diğer eğitim çalışanları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında Dallıca Mahallesi’ndeki özel bir sosyal tesiste bir araya gelen Nazilli ve çevre ilçelerde görev yapan eğitim çalışanları, Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Başkanı Erhan Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde eğitim çalışanları buluşması gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkan Vekili Adnan Dönmez, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Eğitim-Bir-Sen Aydın 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Akpınar ve çok sayıda protokol üyesinin de ziyaret ederek destek verdiği etkinlikte öğretmenler meslektaşlarının çalıp söylediği müzikler eşliğinde birlikte kahvaltı yaptı. Etkinlikte emekli olan öğretmenlere hizmetlerinden dolayı plaket verilerek teşekkür edildi.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Başkanı Erhan Aydın, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirtti. Aydın, “Eğitim-Öğretimin hedefi, sevgi, saygı, demokratik yaşamayı öğrenmiş öğrenciler yetiştirmek olan meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım. Sizlerden aldığımız güçle sizlere hizmet etmekten dolayı onurlu ve gururluyuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.