Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de Çevik Kuvvet kuruldu

ASAYİŞ 15.04.2017 - 22:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4404+ kez okundu.
 

Nazilli’de Çevik Kuvvet kuruldu

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çevik Kuvvet Amirliği kuruldu.

NAZİLLİ – 40 kişiden oluşan Nazilli Çevik Kuvvet Amirliği ekibi göreve başladı. Nazilli’de ve bölgede eksikliği hissedilen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Amirliği kurularak çalışmalarına başladı. Emniyet Müdürlüğünde konuşlandırılan Çevik Kuvvet Şube Amirliği 40 kişiden oluşturuldu. Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’un onay vermesinin ardından, Nazilli dahil 7 ilçede toplumsal olayların önüne geçilmesi ve bu olaylarda görev alması için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çevik Kuvvet Şube Amirliği kuruldu. Çevik Kuvvet ekipleri ilk olarak geçtiğimiz Perşembe günü ‘Evet’ yürüyüşünde görev aldı. Son olarak da Nazilli Belediyespor-Kocaeli Birlikspor maçında sahada görev aldı. Çevik kuvvet Amirliğinin genç dinamik ve tecrübeli isimlerden oluşturulması dikkat çekti. Çevik Kuvvet Şube Amirliği Nazilli Merkez alarak Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan, Sultanhisar ve Yenipazar, ilçelerinde yaşanabilecek toplumsal olaylarda görev alarak çıkan toplumsal olaylara müdahale edecekler.
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çevik Kuvvet Amirliği kuruldu.

NAZİLLİ – 40 kişiden oluşan Nazilli Çevik Kuvvet Amirliği ekibi göreve başladı. Nazilli’de ve bölgede eksikliği hissedilen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Amirliği kurularak çalışmalarına başladı. Emniyet Müdürlüğünde konuşlandırılan Çevik Kuvvet Şube Amirliği 40 kişiden oluşturuldu.

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’un onay vermesinin ardından, Nazilli dahil 7 ilçede toplumsal olayların önüne geçilmesi ve bu olaylarda görev alması için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çevik Kuvvet Şube Amirliği kuruldu. Çevik Kuvvet ekipleri ilk olarak geçtiğimiz Perşembe günü ‘Evet’ yürüyüşünde görev aldı. Son olarak da Nazilli Belediyespor-Kocaeli Birlikspor maçında sahada görev aldı. Çevik kuvvet Amirliğinin genç dinamik ve tecrübeli isimlerden oluşturulması dikkat çekti.

Çevik Kuvvet Şube Amirliği Nazilli Merkez alarak Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Bozdoğan, Sultanhisar ve Yenipazar, ilçelerinde yaşanabilecek toplumsal olaylarda görev alarak çıkan toplumsal olaylara müdahale edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.