Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli’de 3. Çocuk Edebiyatı Festivali başlıyor

KÜLTÜR 22.12.2018 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2552+ kez okundu.
 

Nazilli’de 3. Çocuk Edebiyatı Festivali başlıyor

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 3. Çocuk Edebiyatı Festivali, 31 Aralık 2018 Pazartesi günü Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde açılacak.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Çocuk Edebiyatı Festivali’nin, 31 Aralık-13 Ocak tarihleri arasında Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre 14 gün sürecek festival programı kapsamında, şiir, masal, hikaye, roman ve resim türlerinden oluşan binlerce kitap ve 12 yazar minik okurlarla buluşacak. Geçtiğimiz yıl büyük bir katılımın olduğu festivalin açılışı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından gerçekleştirilecek. Festival programına katılan 12 yazar, Nazilli genelince ilk ve ortaokulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelecek. 31 Aralık-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan 3. Çocuk Edebiyatı Festivali’ne tüm Nazilli halkını davet eden Başkan Alıcık, “Lider ülke Türkiye’nin çalışkan evlatları muhakkak okumalı. Bu anlamda ailelerimize ve devletimize büyük bir sorumluluk düşüyor. Kitap okuma alışkanlığı küçük yaşlarda kazanılıyor. Biz de Nazilli Belediyesi olarak çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalimizin kapılarını kendilerine açacağız” diye konuştu. İmza günü takvimi: 2-3 Ocak 2019: Nehir Aydın Gökduman- Mine Sota 4-5 Ocak 2019: Mehtap Şenkaya- Ayşe Sevim 6-7 Ocak 2019: Bestami Yazgan 7-8 Ocak 2019: Özgür Aras Tüfek- Nevin Nesrin Soysal- Tuncel Altınköprü 10-11 Ocak 2019: Lokman Aydoğan 10-11-12 Ocak 2019: Necati Akbaba Mahalli yazarlardan Osman Girgin ve İbrahim Kiraz festival programı boyunca fuar alanında ziyaretçilerle bir araya gelecek.
Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 3. Çocuk Edebiyatı Festivali, 31 Aralık 2018 Pazartesi günü Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde açılacak.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Çocuk Edebiyatı Festivali’nin, 31 Aralık-13 Ocak tarihleri arasında Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre 14 gün sürecek festival programı kapsamında, şiir, masal, hikaye, roman ve resim türlerinden oluşan binlerce kitap ve 12 yazar minik okurlarla buluşacak. Geçtiğimiz yıl büyük bir katılımın olduğu festivalin açılışı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından gerçekleştirilecek. Festival programına katılan 12 yazar, Nazilli genelince ilk ve ortaokulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelecek.

31 Aralık-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan 3. Çocuk Edebiyatı Festivali’ne tüm Nazilli halkını davet eden Başkan Alıcık, “Lider ülke Türkiye’nin çalışkan evlatları muhakkak okumalı. Bu anlamda ailelerimize ve devletimize büyük bir sorumluluk düşüyor. Kitap okuma alışkanlığı küçük yaşlarda kazanılıyor. Biz de Nazilli Belediyesi olarak çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalimizin kapılarını kendilerine açacağız” diye konuştu.

İmza günü takvimi:

2-3 Ocak 2019: Nehir Aydın Gökduman- Mine Sota

4-5 Ocak 2019: Mehtap Şenkaya- Ayşe Sevim

6-7 Ocak 2019: Bestami Yazgan

7-8 Ocak 2019: Özgür Aras Tüfek- Nevin Nesrin Soysal- Tuncel Altınköprü

10-11 Ocak 2019: Lokman Aydoğan

10-11-12 Ocak 2019: Necati Akbaba

Mahalli yazarlardan Osman Girgin ve İbrahim Kiraz festival programı boyunca fuar alanında ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.