Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Ticaret Odası aşure dağıttı

GÜNCEL 01.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2547+ kez okundu.
 

Nazilli Ticaret Odası aşure dağıttı

Nazilli Ticaret Odası, geleneksel aşure hayrını gerçekleştirdi. Muharrem ayı dolayıyla gerçekleştirilen aşure hayrı yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Nazilli Yeni Sanayi Cumhuriyet Camisi’nde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtıldı. Bu tür etkinliklerin yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin önemini hatırlatması açısından önemli olduğunu söyleyen NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, vatandaşların göstermiş olduğu ilginin yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Aşurenin kültürümüzde önemli bir yeri olduğunu belirten NTO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, oda olarak gelenek ve görenekleri de yaşatmaya gayret ettiklerini belirtti.
Nazilli Ticaret Odası, geleneksel aşure hayrını gerçekleştirdi. Muharrem ayı dolayıyla gerçekleştirilen aşure hayrı yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Nazilli Yeni Sanayi Cumhuriyet Camisi’nde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Bu tür etkinliklerin yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin önemini hatırlatması açısından önemli olduğunu söyleyen NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, vatandaşların göstermiş olduğu ilginin yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Aşurenin kültürümüzde önemli bir yeri olduğunu belirten NTO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, oda olarak gelenek ve görenekleri de yaşatmaya gayret ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.