Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Spor Salonu’nun bakım onarımı devam ediyor

SPOR 22.08.2016 - 19:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3486+ kez okundu.
 

Nazilli Spor Salonu’nun bakım onarımı devam ediyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün il genelinde bulunan spor salonları ve diğer tesislerin bakım onarım işlerine aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Nazilli İlçe Spor Salonu’nun bakım onarım çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiği belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda 11 Temmuz 2016 tarihinden itibaren çalışmalar başlanmış olup 11 Ekim 2016 tarihinde bakım onarım işleri tamamlanacak. İl Müdürlüğü tarafından Nazilli Spor Salonu bakım onarım işleri için 255 bin TL. ödenek ayrıldığı ifade edildi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, spor salonunda bulunan oyun alanının zemininin zamanla yıpranmış ve üzerinde kabarıklar olması nedeniyle komple değişerek yeni parkeler yapılacağı belirtildi. Spor salonunun iç ve dış cephe boya ve tadilat çalışmaları devam etmektedir. Spor salonunun içerisinde yer alan güreş ve boks salonlarının zemin tadilatı yapılarak ısıtma sistemleri yenilecektir. Böylece Nazilli ilçemizde güreş ve boks antrenmanları yapan sporcular daha iyi şartlarda spor yapmalarına imkan sağlanacaktır. Nazilli Spor Salonu’nda yer alan soyunma odaları, duşlar ve lavabolar yenilerek vatandaşlarımıza ve sporcularımıza daha iyi hizmet edilmesi sağlanacaktır. Nazilli Spor Salonu çatısının onarılacağı, günümüz teknolojik çağa uygun güvenlik kameralarının takılacağı ve spor salonu çevre düzenlemesi yapılacağı belirtildi. Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, “1984 yılında hizmete açılan Nazilli Spor Salonumuzun ilk defa büyük bir ödenek ile bakım onarımı yapılmaktadır. Nazilli Spor Salonumuz yeni görünümüne kavuşmaktadır. Zamanla bozulan oyun zemininin yenilenmesi sporcularımız tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Salonumuzda yer alan tüm antrenman salonlarımız yenilenmektedir. Amacımız spora ve sporcuya destek olmaktır. Tabi bu imkanları bize hazırlayan ve spor salonumuzun yenilenmesini sağlayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün il genelinde bulunan spor salonları ve diğer tesislerin bakım onarım işlerine aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Nazilli İlçe Spor Salonu’nun bakım onarım çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda 11 Temmuz 2016 tarihinden itibaren çalışmalar başlanmış olup 11 Ekim 2016 tarihinde bakım onarım işleri tamamlanacak. İl Müdürlüğü tarafından Nazilli Spor Salonu bakım onarım işleri için 255 bin TL. ödenek ayrıldığı ifade edildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, spor salonunda bulunan oyun alanının zemininin zamanla yıpranmış ve üzerinde kabarıklar olması nedeniyle komple değişerek yeni parkeler yapılacağı belirtildi.

Spor salonunun iç ve dış cephe boya ve tadilat çalışmaları devam etmektedir. Spor salonunun içerisinde yer alan güreş ve boks salonlarının zemin tadilatı yapılarak ısıtma sistemleri yenilecektir. Böylece Nazilli ilçemizde güreş ve boks antrenmanları yapan sporcular daha iyi şartlarda spor yapmalarına imkan sağlanacaktır.

Nazilli Spor Salonu’nda yer alan soyunma odaları, duşlar ve lavabolar yenilerek vatandaşlarımıza ve sporcularımıza daha iyi hizmet edilmesi sağlanacaktır.

Nazilli Spor Salonu çatısının onarılacağı, günümüz teknolojik çağa uygun güvenlik kameralarının takılacağı ve spor salonu çevre düzenlemesi yapılacağı belirtildi.

Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, “1984 yılında hizmete açılan Nazilli Spor Salonumuzun ilk defa büyük bir ödenek ile bakım onarımı yapılmaktadır. Nazilli Spor Salonumuz yeni görünümüne kavuşmaktadır. Zamanla bozulan oyun zemininin yenilenmesi sporcularımız tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Salonumuzda yer alan tüm antrenman salonlarımız yenilenmektedir. Amacımız spora ve sporcuya destek olmaktır. Tabi bu imkanları bize hazırlayan ve spor salonumuzun yenilenmesini sağlayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.