Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Meclisi 5 gündemi görüştü

SİYASET 10.06.2017 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4168+ kez okundu.
 

Nazilli Meclisi 5 gündemi görüştü

Nazilli Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı yapıldı

AYDIN- Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2017 dönemi olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Başkanlığında toplanan meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşüldü. Nazilli Belediyesi Haziran 2017 dönemi olağan toplantısı 1. birleşiminin 1. oturumu Belediye Meclis Salonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkalığında gerçekleşti. Belediye Meclisi’nde 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Yeşil Mahalle’de regülatör yerinin imar planı değişikliği görüşülerek oy birliği kabulüne karar verilirken, Pınarbaşı Mahallesindeki 2394 ada 3 parselin bina cephelerinin 75 metre olarak blokların teşkil etmesi kararı oy birliği ile kabul gördü. Meclis toplantısında imar plan değişiklikler de görüşüldü. İsabeyli Mahallesi 5200 Parsele Trafo Binası Yeri İşlenmesine Yönelik çalışmaların yapılması ve Zafer Mahallesi’nde 2096 Ada 3 Parsel İçin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısının son gündem maddesinde Dallıca Mahallesi’nin 166 Ada 4 Parselindeki Meskenin kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurulmasına müteakip taşınmazların ferdileştirilmesi işlemleri, satış işlemleri ve tahsis işlemlerinin yapılabilmesi için Encümene yetki verilmesinin görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Meclis toplantısında bir de ek gündem maddesi görüşüldü. Ek gündem maddesinde, Karaçay Mahallesi 6306 sayılı afet riski alan ilan edilen 10 hektarlık yerin iş ve işlemlere yönelik protokolün TOKİ ile imarlanması için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Nazilli Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı yapıldı

AYDIN- Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2017 dönemi olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Başkanlığında toplanan meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşüldü.

Nazilli Belediyesi Haziran 2017 dönemi olağan toplantısı 1. birleşiminin 1. oturumu Belediye Meclis Salonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkalığında gerçekleşti. Belediye Meclisi’nde 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Yeşil Mahalle’de regülatör yerinin imar planı değişikliği görüşülerek oy birliği kabulüne karar verilirken, Pınarbaşı Mahallesindeki 2394 ada 3 parselin bina cephelerinin 75 metre olarak blokların teşkil etmesi kararı oy birliği ile kabul gördü.

Meclis toplantısında imar plan değişiklikler de görüşüldü. İsabeyli Mahallesi 5200 Parsele Trafo Binası Yeri İşlenmesine Yönelik çalışmaların yapılması ve Zafer Mahallesi’nde 2096 Ada 3 Parsel İçin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısının son gündem maddesinde Dallıca Mahallesi’nin 166 Ada 4 Parselindeki Meskenin kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurulmasına müteakip taşınmazların ferdileştirilmesi işlemleri, satış işlemleri ve tahsis işlemlerinin yapılabilmesi için Encümene yetki verilmesinin görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Meclis toplantısında bir de ek gündem maddesi görüşüldü. Ek gündem maddesinde, Karaçay Mahallesi 6306 sayılı afet riski alan ilan edilen 10 hektarlık yerin iş ve işlemlere yönelik protokolün TOKİ ile imarlanması için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.