Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü suç örgütlerine göz açtırmıyor

ASAYİŞ 22.07.2020 - 09:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4183+ kez okundu.
 

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü suç örgütlerine göz açtırmıyor

Nazilli’deki operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü suç örgütlerine göz açtırmıyor. Nazilli’de iki ayrı adrese yapılan aramalarda silah, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre,  Nazilli Emniyet Müdürlüğü silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı şüphesi ile bir süredir takip ettiği iki adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Pınarbaşı Mahallesi’ndeki iki evde yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 12 adet tabancaya ait fişek, biri pompalı 3 adet tüfek, 4 adet patlayıcı madde ve 8 kök hint keneviri ile bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.               Operasyonda 1984 Nazilli doğumlu M. M. K. yakalandı. Gözaltına alınan şahsın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Nazilli’deki operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü suç örgütlerine göz açtırmıyor. Nazilli’de iki ayrı adrese yapılan aramalarda silah, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre,  Nazilli Emniyet Müdürlüğü silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı şüphesi ile bir süredir takip ettiği iki adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Pınarbaşı Mahallesi’ndeki iki evde yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 12 adet tabancaya ait fişek, biri pompalı 3 adet tüfek, 4 adet patlayıcı madde ve 8 kök hint keneviri ile bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

             

Operasyonda 1984 Nazilli doğumlu M. M. K. yakalandı. Gözaltına alınan şahsın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.