Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi genel kurulunu yaptı

GÜNCEL 12.03.2017 - 23:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3110+ kez okundu.
 

Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi genel kurulunu yaptı

Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2016 yılı olağan mali genel kurulu büyük katılımla gerçekleştirildi.

AYDIN- 2016 yılı olağan mali genel kurula 3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç, Eski Başkanlardan Ercüment Egeli, Aydın Şoförler Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, Halkbank Nazilli Şube Müdür Vekili Ahmet Dikbayır, çevre ilçe kooperatif başkanları, Oda Başkanları, üyeler ve davetliler katıldı. Öztunç’tan teşekkür Yeterli çoğunluğun sağlanması sonrası gündeme geçilirken genel kurulda Divan Başkanlılığını 3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç, divan üyeliklerini ise Celal Düzgün ve Ahmet Kaymaz üstlendi. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından 2017 tahmini bütçesi karara bağlandı. Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Öztunç, mali genel kurulun açılışında önce bugüne kadar hizmet veren eski ve yeni tüm üyelere teşekkür etti. Öztunç, “Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi. Büyümeyle birlikte azami tasarruf sağlandı Genel kurulda okunan raporlarda, Takip oranı yüzde 108’den 22.61’e düşen kooperatifin takip oranı 1844 TL’den 508 TL’ye düştü. Bloke sermaye 10 TL iken bugün 903.192 TL’ye çıktı. Vadesiz hesap sıfır TL’den 46.476 TL’ye, risk payı 65’den 750.555’e çıktı. Vadeli hesap 5 TL’den 351.073 TL’ye ulaştı. Güçlendirme fonu ise 84.893 TL oldu. Toplam limit bin 200 TL’den 24 milyon TL’ye çıktı. Ortak sayısı 1450, aktif üye ise 665 olduğu belirtildi. Saraç’tan yönetime teşekkür Divan Başkanı Necip Saraç, azami tasarruf uygulayan, azami şekilde kooperatifin menfaatleri için çalışmalarından dolayı Nazili ESKK yönetimine teşekkür etti. 2017 yılı tahmini bütçesi de oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerin ardından gelen kurul sona erdi.
Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2016 yılı olağan mali genel kurulu büyük katılımla gerçekleştirildi.

AYDIN- 2016 yılı olağan mali genel kurula 3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç, Eski Başkanlardan Ercüment Egeli, Aydın Şoförler Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, Halkbank Nazilli Şube Müdür Vekili Ahmet Dikbayır, çevre ilçe kooperatif başkanları, Oda Başkanları, üyeler ve davetliler katıldı.

Öztunç’tan teşekkür

Yeterli çoğunluğun sağlanması sonrası gündeme geçilirken genel kurulda Divan Başkanlılığını 3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç, divan üyeliklerini ise Celal Düzgün ve Ahmet Kaymaz üstlendi. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından 2017 tahmini bütçesi karara bağlandı. Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Öztunç, mali genel kurulun açılışında önce bugüne kadar hizmet veren eski ve yeni tüm üyelere teşekkür etti. Öztunç, “Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Büyümeyle birlikte azami tasarruf sağlandı

Genel kurulda okunan raporlarda, Takip oranı yüzde 108’den 22.61’e düşen kooperatifin takip oranı 1844 TL’den 508 TL’ye düştü. Bloke sermaye 10 TL iken bugün 903.192 TL’ye çıktı. Vadesiz hesap sıfır TL’den 46.476 TL’ye, risk payı 65’den 750.555’e çıktı. Vadeli hesap 5 TL’den 351.073 TL’ye ulaştı. Güçlendirme fonu ise 84.893 TL oldu. Toplam limit bin 200 TL’den 24 milyon TL’ye çıktı. Ortak sayısı 1450, aktif üye ise 665 olduğu belirtildi.

Saraç’tan yönetime teşekkür

Divan Başkanı Necip Saraç, azami tasarruf uygulayan, azami şekilde kooperatifin menfaatleri için çalışmalarından dolayı Nazili ESKK yönetimine teşekkür etti. 2017 yılı tahmini bütçesi de oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerin ardından gelen kurul sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.