Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Eski Müftüsü Sula’nın acı günü

SAĞLIK 10.07.2017 - 09:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2846+ kez okundu.
 

Nazilli Eski Müftüsü Sula’nın acı günü

Nazilli eski Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın babası emekli İzmir eski İl Müftüsü Mehmet Ali Sula vefat etti.

AYDIN- Geçtiğimiz Ramazan Bayramında tedavi için gittiği hastanede kolon kanseri olduğunu öğrenen 85 yaşındaki Sula’nın yaşına da bağlı olarak hastalığı atlatamadığı ve İzmir-Hatay’da Basın Sitesi’ndeki evinde vefat ettiği öğrenildi. Emekli Müftü Sula’nın, İzmir-Hatay’daki İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından memleketi Trabzon Çaykara Sultan Murat Yaylası’nda bugün toprağa verileceği öğrenildi. 2008-2012 yılları arasında Nazilli Müftüsü, 2012-2016 yılları arası İstanbul-Bağcılar Müftülüğü’nün ardından geçtiğimiz yıl Erzurum İl Müftüsü olarak hizmet vermekte olan Müftü Hasan Hüsnü Sula’yı Nazilli’deki sevenlerinin yanı sıra ülke genelinden taziye bildirildi. Babası Mehmet Ali Sula’yı çok sevdiği bilinen Müftü Hasan Hüsnü Sula, bu sevgisini babası için yazdığı şiirle de göstermişti. Sula’nın İzmir’de kılınacak olan cenaze namazına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve Nazillili dostlarının katılacağı öğrenildi.
Nazilli eski Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın babası emekli İzmir eski İl Müftüsü Mehmet Ali Sula vefat etti.

AYDIN- Geçtiğimiz Ramazan Bayramında tedavi için gittiği hastanede kolon kanseri olduğunu öğrenen 85 yaşındaki Sula’nın yaşına da bağlı olarak hastalığı atlatamadığı ve İzmir-Hatay’da Basın Sitesi’ndeki evinde vefat ettiği öğrenildi.

Emekli Müftü Sula’nın, İzmir-Hatay’daki İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından memleketi Trabzon Çaykara Sultan Murat Yaylası’nda bugün toprağa verileceği öğrenildi.

2008-2012 yılları arasında Nazilli Müftüsü, 2012-2016 yılları arası İstanbul-Bağcılar Müftülüğü’nün ardından geçtiğimiz yıl Erzurum İl Müftüsü olarak hizmet vermekte olan Müftü Hasan Hüsnü Sula’yı Nazilli’deki sevenlerinin yanı sıra ülke genelinden taziye bildirildi. Babası Mehmet Ali Sula’yı çok sevdiği bilinen Müftü Hasan Hüsnü Sula, bu sevgisini babası için yazdığı şiirle de göstermişti.

Sula’nın İzmir’de kılınacak olan cenaze namazına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve Nazillili dostlarının katılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.