Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli E Tipi Açık Cezaevi’nde banklar yenilendi

GÜNCEL 25.07.2019 - 17:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3484+ kez okundu.
 

Nazilli E Tipi Açık Cezaevi’nde banklar yenilendi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü tarafından E Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan banklar, çöp kovaları ve spor aletlerinin yenilendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli E Tipi Açık Cezaevi’nde bulunan banklar, çöp kovaları ve spor aletleri Nazilli Belediyesi’nin destekleriyle yenilendi. Ziyaretçi bekleme alanının daha iyi bir görünüme kavuşması için hummalı bir çalışma yapıldığını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Spor aletlerinin yanı sıra eskimiş oturma banklarının yenileme ve onarım çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra yine ilçemiz açık cezaevinde bulunan çöp kovalarının tadilat ve boyama çalışmaları yapıldı. İlçemizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüp vatandaşlarımızın her anlamda iyi hizmet alması için çalışacağız. Bu anlamda kıymetli çalışmalarından dolayı kurum müdürümüze, kurum çalışanlarına ve belediyemiz ekiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü tarafından E Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan banklar, çöp kovaları ve spor aletlerinin yenilendiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli E Tipi Açık Cezaevi’nde bulunan banklar, çöp kovaları ve spor aletleri Nazilli Belediyesi’nin destekleriyle yenilendi.

Ziyaretçi bekleme alanının daha iyi bir görünüme kavuşması için hummalı bir çalışma yapıldığını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Spor aletlerinin yanı sıra eskimiş oturma banklarının yenileme ve onarım çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra yine ilçemiz açık cezaevinde bulunan çöp kovalarının tadilat ve boyama çalışmaları yapıldı. İlçemizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüp vatandaşlarımızın her anlamda iyi hizmet alması için çalışacağız. Bu anlamda kıymetli çalışmalarından dolayı kurum müdürümüze, kurum çalışanlarına ve belediyemiz ekiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.