Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli'de yollar bakıma alındı

EKONOMİ 18.08.2015 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2651+ kez okundu.
 

Nazilli'de yollar bakıma alındı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, yağan yağmurlar neticesinde bozulan Yeni Mahalle 171 sokakta yol düzenleme, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

Yeni Mahalle 171 sokaktaki hasarın düzeltilmesi için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışlar sebebi ile bozulan yol zemininde mevcut asfaltı kazıyarak gerekli düzenlemeleri ve stabilize çalışmalarını yaptıktan sonra, yaklaşık iki yüz metrelik alanda, kenar bordür döşemelerini yaptı.  Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına da başlanan 171 sokakta çalışmalar en kısa süreçte tamamlanarak trafiğe ve halkın hizmetine sunulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tüm mahallelerde ve sokaklarda zamanla aşınan ve yağışlar ile bozulan yolların kış aylarına girmeden gerekli düzenlemelerinin yapılacağını söyledi. Yağışlardan sonra sokakta meydana gelen sel baskını ve mahalle sakinlerinden gelen taleplerin doğrultusunda çalışmalarını yönlendirdiklerini ve sıraya koyduklarını ifade eden Alıcık, “Tüm mahallelerde zamanla aşınan ve yağışlar ile bozulan yollarda gerekli düzenlemelerimiz, parke taşı, bordür ve kilitli taş döşeme çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. Hasar tespit edilen noktalarda periyodik olarak faaliyetlerimiz sürmekte ve vatandaşlarımızdan gelen talepler de değerlendirmeye alınarak, incelendikten sonra gerekli düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni Mahalle 171 sokaktaki sorunun tarafımıza iletilmesinden sonra, hasarın tespit edilmesi ve giderilmesi için görevli ekiplerimiz harekete geçmişler ve şuan bölgede çalışmalarını yürütmektedirler. Belediyemiz çalışıyor. Nazilli’miz kazanıyor’’ dedi.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, yağan yağmurlar neticesinde bozulan Yeni Mahalle 171 sokakta yol düzenleme, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

Yeni Mahalle 171 sokaktaki hasarın düzeltilmesi için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışlar sebebi ile bozulan yol zemininde mevcut asfaltı kazıyarak gerekli düzenlemeleri ve stabilize çalışmalarını yaptıktan sonra, yaklaşık iki yüz metrelik alanda, kenar bordür döşemelerini yaptı.  Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına da başlanan 171 sokakta çalışmalar en kısa süreçte tamamlanarak trafiğe ve halkın hizmetine sunulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tüm mahallelerde ve sokaklarda zamanla aşınan ve yağışlar ile bozulan yolların kış aylarına girmeden gerekli düzenlemelerinin yapılacağını söyledi.

Yağışlardan sonra sokakta meydana gelen sel baskını ve mahalle sakinlerinden gelen taleplerin doğrultusunda çalışmalarını yönlendirdiklerini ve sıraya koyduklarını ifade eden Alıcık, “Tüm mahallelerde zamanla aşınan ve yağışlar ile bozulan yollarda gerekli düzenlemelerimiz, parke taşı, bordür ve kilitli taş döşeme çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. Hasar tespit edilen noktalarda periyodik olarak faaliyetlerimiz sürmekte ve vatandaşlarımızdan gelen talepler de değerlendirmeye alınarak, incelendikten sonra gerekli düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni Mahalle 171 sokaktaki sorunun tarafımıza iletilmesinden sonra, hasarın tespit edilmesi ve giderilmesi için görevli ekiplerimiz harekete geçmişler ve şuan bölgede çalışmalarını yürütmektedirler. Belediyemiz çalışıyor. Nazilli’miz kazanıyor’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.