Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli’de bekçiler kovaladı polisler yakaladı

ASAYİŞ 19.08.2020 - 10:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3711+ kez okundu.
 

Nazilli’de bekçiler kovaladı polisler yakaladı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde görev yapan gece bekçileri suçlulara göz açtırmıyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde görev yapan gece bekçileri suçlulara göz açtırmıyor. Bekçilerin şüphelenerek takibe aldıkları ve polis ekipleri ile birlikte durdurdukları araçtan bir adet silah ve mermiler çıktı.            Olay, Nazilli ilçesinde dün gece Aydoğdu Mahallesi 372 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bekçiler şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Durumu polis ekiplerine bildiren bekçiler polis ekipleri ile birlikte durdurdukları araçtan bir adet silah ve bu silaha ait bir miktar mermi ele geçirildi. Otomobilde bulunan 1984 doğumlu M.M.K. hakkında adli işlem yapıldı.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde görev yapan gece bekçileri suçlulara göz açtırmıyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde görev yapan gece bekçileri suçlulara göz açtırmıyor. Bekçilerin şüphelenerek takibe aldıkları ve polis ekipleri ile birlikte durdurdukları araçtan bir adet silah ve mermiler çıktı.

          

Olay, Nazilli ilçesinde dün gece Aydoğdu Mahallesi 372 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bekçiler şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Durumu polis ekiplerine bildiren bekçiler polis ekipleri ile birlikte durdurdukları araçtan bir adet silah ve bu silaha ait bir miktar mermi ele geçirildi. Otomobilde bulunan 1984 doğumlu M.M.K. hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.