Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Canlı Hayvan Pazarı pırıl pırıl

GÜNCEL 13.02.2019 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3607+ kez okundu.
 

Nazilli Canlı Hayvan Pazarı pırıl pırıl

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, haftanın iki günü büyük ve küçükbaş hayvanların satışının yapıldığı Canlı Hayvan Pazarı’nda genel temizlik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediyesi, Meclis kararı ile Nazilli Ticaret Borsası tarafından modernize edilerek işletmeye açılan ve yaklaşık 7 yıldır halkın hizmetinde olan Canlı Hayvan Pazarı, her pazar sonrası düzenli olarak temizleniyor. Hafta içi Salı günleri büyükbaş, Perşembe günleri de küçükbaş hayvan pazarının kurulduğu bin 500 adet büyükbaş ve 10 bin adet küçükbaş kapasiteli padoklar, gün sonunda Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından detaylı olarak temizleniyor. Nazilli Hayvan Pazarı'nın temizlik, hayvanların kontrolü ve verilen diğer hizmetler açısından Türkiye'nin sayılı pazarlarından biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizde bulunan canlı hayvan pazarımız her daim canlılığını korumaktadır ve dolayısıyla sirkülasyonu hayli fazla olan bir pazara sahibiz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda hayvan satışı gerçekleştirmelerini sağlamak için temizlik ekiplerimiz rutin olarak temizliklerini gerçekleştiriyor. Bu sayede gerek satıcılara, gerekse vatandaşa sağlıklı ve hijyenik ortamda alış veriş imkanı sunuluyor. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından titiz bir çalışma yapılarak çevre temizliği yanı sıra küçük ve büyükbaş hayvanların bulunduğu alanda ve sosyal tesislerin çevresinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımızın bu konuda endişesi olmasın” diye konuştu.  
Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, haftanın iki günü büyük ve küçükbaş hayvanların satışının yapıldığı Canlı Hayvan Pazarı’nda genel temizlik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediyesi, Meclis kararı ile Nazilli Ticaret Borsası tarafından modernize edilerek işletmeye açılan ve yaklaşık 7 yıldır halkın hizmetinde olan Canlı Hayvan Pazarı, her pazar sonrası düzenli olarak temizleniyor.

Hafta içi Salı günleri büyükbaş, Perşembe günleri de küçükbaş hayvan pazarının kurulduğu bin 500 adet büyükbaş ve 10 bin adet küçükbaş kapasiteli padoklar, gün sonunda Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından detaylı olarak temizleniyor.

Nazilli Hayvan Pazarı'nın temizlik, hayvanların kontrolü ve verilen diğer hizmetler açısından Türkiye'nin sayılı pazarlarından biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizde bulunan canlı hayvan pazarımız her daim canlılığını korumaktadır ve dolayısıyla sirkülasyonu hayli fazla olan bir pazara sahibiz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda hayvan satışı gerçekleştirmelerini sağlamak için temizlik ekiplerimiz rutin olarak temizliklerini gerçekleştiriyor. Bu sayede gerek satıcılara, gerekse vatandaşa sağlıklı ve hijyenik ortamda alış veriş imkanı sunuluyor. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından titiz bir çalışma yapılarak çevre temizliği yanı sıra küçük ve büyükbaş hayvanların bulunduğu alanda ve sosyal tesislerin çevresinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımızın bu konuda endişesi olmasın” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.