Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyespor’a incir dopingi

SPOR 05.08.2017 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3095+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor’a incir dopingi

Nazilli Belediyespor'un bu sabahki antrenmanı öncesinde incir dopingi yaşandı.

AYDIN- Nazilli Belediyespor’un sezon öncesi hazırlıklarının 2. etap çalışmalarına devam ettiği Ankara Kızılcahamam’da, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık ziyarette bulundu. Sabah gerçekleştirilen antrenman öncesinde incir sürprizi vardı Teknik Direktörü Fatih Akyel ve yardımcı antrenörlerinin gözetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmana sürpriz ziyaret gerçekleştiren Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, yanlarında getirdikleri incirleri teknik ekibe ve futbolculara ikram ettiler ve sabah gerçekleştirilen antrenmanı takip ettiler.
Nazilli Belediyespor'un bu sabahki antrenmanı öncesinde incir dopingi yaşandı.

AYDIN- Nazilli Belediyespor’un sezon öncesi hazırlıklarının 2. etap çalışmalarına devam ettiği Ankara Kızılcahamam’da, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık ziyarette bulundu.

Sabah gerçekleştirilen antrenman öncesinde incir sürprizi vardı

Teknik Direktörü Fatih Akyel ve yardımcı antrenörlerinin gözetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmana sürpriz ziyaret gerçekleştiren Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, yanlarında getirdikleri incirleri teknik ekibe ve futbolculara ikram ettiler ve sabah gerçekleştirilen antrenmanı takip ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.