Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyespor kahvaltıda buluştu

SPOR 27.01.2018 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3908+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor kahvaltıda buluştu

Pazar günü Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN- Hafta sonu Nazilli Şehir Stadı'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor takımı, sabah saatlerinde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı organizasyonda Mahal Cafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler. Sizlere Güvenimiz Tam Kahvaltı organizasyonunda konuşma yapan Kulüp Başkanı Özgen Türker,“Çekirdek bir ailede anne baba ve çocuklar birbirine nasıl sarılırsa o aile dimdik ayakta durur. Bizler de birlik beraberlik içerisinde olursak başarıya ulaşırız. Birbirimize kenetlenmemiz lazım. Saha içinde ve dışında birbirimizin açığını kapatmalıyız. Başarı ufak ayrıntılarda gizlidir. K.Maraş maçında Ahmet hocamızın İlter’e asist yapması gibi mesela. Ufak ayrıntılara dikkat edersek güzel günler bizimle birlikte olur” dedi. Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile birlikte takımın kaybetmeyi unuttuğunu belirten Başkan, “İki maçtır öne geçip son dakikalarda golü maalesef  yiyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda bu avantajımızı korumayı bilmeliyiz. Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. İyi bir galibiyetle başlarsak devamı gelecek. Tek eksiğimiz bu galibiyet. Bunu da belirtmek isterim ki ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın sizlere güveni tamdır. Şimdiden hafta sonu oynayacak olduğumuz Ş.urfaspor karşılaşmasında hepinize başarılar diliyorum’’ dedi. Çok iyi bir birliktelik var Kahvaltı organizasyonunda takım arkadaşları adına küçük bir konuşma yapan Takım Kaptanı Berkay Öztuvan da, ‘’Bugün gerçekleştirilen bu sıcak aile ortamı için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ile yeni bir takım olduk ancak uzun yıllardır beraber oynuyormuşuz gibi takımımız içerisinde çok iyi birliktelik var,hafta başından itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük inşallah hafta sonu taraftarlarımızın desteği ile de 3 puanı alan taraf biz olacağız” dedi.
Pazar günü Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN- Hafta sonu Nazilli Şehir Stadı'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor takımı, sabah saatlerinde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı organizasyonda Mahal Cafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Sizlere Güvenimiz Tam

Kahvaltı organizasyonunda konuşma yapan Kulüp Başkanı Özgen Türker,“Çekirdek bir ailede anne baba ve çocuklar birbirine nasıl sarılırsa o aile dimdik ayakta durur. Bizler de birlik beraberlik içerisinde olursak başarıya ulaşırız. Birbirimize kenetlenmemiz lazım. Saha içinde ve dışında birbirimizin açığını kapatmalıyız. Başarı ufak ayrıntılarda gizlidir. K.Maraş maçında Ahmet hocamızın İlter’e asist yapması gibi mesela. Ufak ayrıntılara dikkat edersek güzel günler bizimle birlikte olur” dedi.

Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile birlikte takımın kaybetmeyi unuttuğunu belirten Başkan, “İki maçtır öne geçip son dakikalarda golü maalesef  yiyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda bu avantajımızı korumayı bilmeliyiz. Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. İyi bir galibiyetle başlarsak devamı gelecek. Tek eksiğimiz bu galibiyet. Bunu da belirtmek isterim ki ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın sizlere güveni tamdır. Şimdiden hafta sonu oynayacak olduğumuz Ş.urfaspor karşılaşmasında hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

Çok iyi bir birliktelik var

Kahvaltı organizasyonunda takım arkadaşları adına küçük bir konuşma yapan Takım Kaptanı Berkay Öztuvan da, ‘’Bugün gerçekleştirilen bu sıcak aile ortamı için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ile yeni bir takım olduk ancak uzun yıllardır beraber oynuyormuşuz gibi takımımız içerisinde çok iyi birliktelik var,hafta başından itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük inşallah hafta sonu taraftarlarımızın desteği ile de 3 puanı alan taraf biz olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.