Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı finalde

SPOR 28.05.2018 - 20:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3657+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı finalde

Nazilli Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 31 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Ankara THF spor salonunda yapılacak olan 2018 Bölgesel Lig Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

AYDIN- 11-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Nazilli’de oynanan grup müsabakalarında 2. olarak finallere girmeye hak kazanan Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı’nın rakibi, 23 Mayıs Çarşamba günü federasyon binasında yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak. Nazilli Belediyespor’a final müsabakalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sporcularımıza ve onları çalıştıran Lokman Akkaya ve Hamza Bayrak hocamıza bu noktaya kadar göstermiş oldukları gayret ve başarılar nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Nazilli Belediyesi olarak maddi ve manevi her zaman evlatlarımızın yanındayız. Olağan dışı bir durum söz konusu olmadıkça sporcularımız müsabakaları başarıyla tamamlayacaktır” diye konuştu.
Nazilli Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, 31 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Ankara THF spor salonunda yapılacak olan 2018 Bölgesel Lig Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

AYDIN- 11-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Nazilli’de oynanan grup müsabakalarında 2. olarak finallere girmeye hak kazanan Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı’nın rakibi, 23 Mayıs Çarşamba günü federasyon binasında yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

Nazilli Belediyespor’a final müsabakalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sporcularımıza ve onları çalıştıran Lokman Akkaya ve Hamza Bayrak hocamıza bu noktaya kadar göstermiş oldukları gayret ve başarılar nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Nazilli Belediyesi olarak maddi ve manevi her zaman evlatlarımızın yanındayız. Olağan dışı bir durum söz konusu olmadıkça sporcularımız müsabakaları başarıyla tamamlayacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.