Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyespor Ahmet Kazım Erten’le anlaştı

SPOR 25.10.2016 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2396+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor Ahmet Kazım Erten’le anlaştı

Nazilli Belediyespor, teknik direktör sorununu çözdü. Edindiğimiz bilgiye göre, Nazilli Belediyespor Teknik Direktörlüğü’ne Ahmet Kazım Erten getirildi.

AYDIN- Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker, yaptığı açıklamada bu anlaşmayı doğruladı, gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Basın sözcüsü Özgen Türker, yaptığı açıklamada, “Teknik Direktör Ahmet Kazım Erten ile anlaşmaya varılmıştır. Yardımcılıklarını Ergun Işık ve Aydın Yavuz yapacaklardır. Kaleci antrenörü olarak da Murat Akarsu ile anlaşılmıştır. Yeni teknik ekibimize başarılar dileriz. Hocamız ve teknik ekibi kafileyle beraber Manisa’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçı olan Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’ya hareket etmişlerdir. Kafile kupa maçı sonrası hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğumuz Anadolu Üsküdarspor maçı için kampa girmek üzere İstanbul’a hareket edecektir” dedi.
Nazilli Belediyespor, teknik direktör sorununu çözdü. Edindiğimiz bilgiye göre, Nazilli Belediyespor Teknik Direktörlüğü’ne Ahmet Kazım Erten getirildi.

AYDIN- Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker, yaptığı açıklamada bu anlaşmayı doğruladı, gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Basın sözcüsü Özgen Türker, yaptığı açıklamada, “Teknik Direktör Ahmet Kazım Erten ile anlaşmaya varılmıştır. Yardımcılıklarını Ergun Işık ve Aydın Yavuz yapacaklardır. Kaleci antrenörü olarak da Murat Akarsu ile anlaşılmıştır. Yeni teknik ekibimize başarılar dileriz. Hocamız ve teknik ekibi kafileyle beraber Manisa’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçı olan Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’ya hareket etmişlerdir. Kafile kupa maçı sonrası hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğumuz Anadolu Üsküdarspor maçı için kampa girmek üzere İstanbul’a hareket edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.