Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nin yüzme kursu başladı

SPOR 21.06.2017 - 15:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4183+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nin yüzme kursu başladı

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları başladı. Yoğun talebin olduğu yüzme kursu 2 gurup olarak sabah ve öğleden sonraları yapılacak.

AYDIN- Nazilli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 6 -16 yaş aralığı çocuk ve gençler için düzenlenen yüzme kursu yoğun bir talep ile başladı. Sabah saatlerinde velileri ile yüzme kursuna başlayacak olan öğrencileri yaş guruplarına göre ayıran eğitmenler ilk olarak teorik bilgiler verdi. 20 Haziran – 20 Temmuz ile 25 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri uzman eğitmeler tarafından verilecek olan yüzme kursu Nazilli Belediyesi Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzu’nda sabah ve öğleden sonra gurupları olarak devam edecek. Ayrıca kursa gidecek öğrencilere kolaylık sağlamak amacı ile ana arterler üzerinden servis araçları geçecek. Nazilli Belediyesine ait Yüzme kursunun sonunda ise tüm kursiyerlere katılım belgeleri verilecek. Katılım ve ilgiden oldukça memnun olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin tüm spor aktivitelerinden yararlanmasını istiyoruz. Bir diğer amacımız, yüzme sporunu da yaygınlaştırmaktır. Bu yıl da düzenlediğimiz kurslarla yüzme bilmeyenlere yüzme öğretilecek, bilenler ise kendilerini daha da geliştirme imkânına kavuşacak. Biz çocuklarımızın yaz aylarını daha iyi değerlendirmeleri ve eğlenebilmeleri için imkân sağlıyoruz, anne ve babalarımızdan da çocuklarımızı spora yönlendirmelerini istiyoruz” diye konuştu.
Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları başladı. Yoğun talebin olduğu yüzme kursu 2 gurup olarak sabah ve öğleden sonraları yapılacak.

AYDIN- Nazilli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 6 -16 yaş aralığı çocuk ve gençler için düzenlenen yüzme kursu yoğun bir talep ile başladı. Sabah saatlerinde velileri ile yüzme kursuna başlayacak olan öğrencileri yaş guruplarına göre ayıran eğitmenler ilk olarak teorik bilgiler verdi. 20 Haziran – 20 Temmuz ile 25 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri uzman eğitmeler tarafından verilecek olan yüzme kursu Nazilli Belediyesi Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzu’nda sabah ve öğleden sonra gurupları olarak devam edecek. Ayrıca kursa gidecek öğrencilere kolaylık sağlamak amacı ile ana arterler üzerinden servis araçları geçecek. Nazilli Belediyesine ait Yüzme kursunun sonunda ise tüm kursiyerlere katılım belgeleri verilecek.

Katılım ve ilgiden oldukça memnun olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin tüm spor aktivitelerinden yararlanmasını istiyoruz. Bir diğer amacımız, yüzme sporunu da yaygınlaştırmaktır. Bu yıl da düzenlediğimiz kurslarla yüzme bilmeyenlere yüzme öğretilecek, bilenler ise kendilerini daha da geliştirme imkânına kavuşacak. Biz çocuklarımızın yaz aylarını daha iyi değerlendirmeleri ve eğlenebilmeleri için imkân sağlıyoruz, anne ve babalarımızdan da çocuklarımızı spora yönlendirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.