Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi'nin mutlu günü

MAGAZİN 01.05.2017 - 19:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3971+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi'nin mutlu günü

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’ın oğlu Aykut Özkan, Birsel-Önder Altan’ın kızları Melike Altan ile hayatını birleştirdi.

AYDIN- Düğünde genç çiftlerin nikah şahitliğini ise Nazilli’nin yeni ve eski belediye başkanları yaptı. Genç çiftleri sevenleri de mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim-Zehra Özkan ve Önder-Birsel Altan, çocukları Aykut ve Melike’nin düğün töreninde konukları ile tek tek ilgilendi. Mutlu çiftin nikah şahitliğini Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli eski Belediye Başkanlarından Esat Ergüler ve iş adamı İbrahim Sarıoğlu yaptı. Evlendirme memuru Emine Erol’un sorusuna yüksek sesle “Evet” diyerek evliliklerine ilk adımı atmış oldu. Davetlilerde çifti uzun süre alkışladı. Düğünde Piyanist Gökhan ve grubunun söylediği şarkılarla eğlenen Melike ve Aykut çifti ve davetliler, gece boyunca eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldu. Nazilli Arslanlı Mahallesinde bulunan kır düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, meclis üyeleri, iş adamları, belediye çalışanları, aile yakınları ile siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.
Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’ın oğlu Aykut Özkan, Birsel-Önder Altan’ın kızları Melike Altan ile hayatını birleştirdi.

AYDIN- Düğünde genç çiftlerin nikah şahitliğini ise Nazilli’nin yeni ve eski belediye başkanları yaptı. Genç çiftleri sevenleri de mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim-Zehra Özkan ve Önder-Birsel Altan, çocukları Aykut ve Melike’nin düğün töreninde konukları ile tek tek ilgilendi. Mutlu çiftin nikah şahitliğini Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli eski Belediye Başkanlarından Esat Ergüler ve iş adamı İbrahim Sarıoğlu yaptı. Evlendirme memuru Emine Erol’un sorusuna yüksek sesle “Evet” diyerek evliliklerine ilk adımı atmış oldu. Davetlilerde çifti uzun süre alkışladı.

Düğünde Piyanist Gökhan ve grubunun söylediği şarkılarla eğlenen Melike ve Aykut çifti ve davetliler, gece boyunca eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Nazilli Arslanlı Mahallesinde bulunan kır düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, meclis üyeleri, iş adamları, belediye çalışanları, aile yakınları ile siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.