Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nin iftar yemekleri başlıyor

GÜNCEL 16.05.2018 - 12:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3057+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nin iftar yemekleri başlıyor

Nazilli Belediyesi Ramazan Ayı boyunca her Perşembe vatandaşlara iftar yemeği verecek.

AYDIN- Nazilli Belediyesi geleneksel iftar yemeklerini bu yıl da devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören iftar yemekleri her Perşembe farklı bir mahallede gerçekleştirilecek. İlk olarak Dumlupınar Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde verilecek olan iftar yemeğinde 5 bin kişiyi ağırlayacaklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Geleneksel iftar yemeklerimizi bu yıl da devam ettireceğiz. Ayrı gayrı olmaksızın tüm dernek, STK ve siyasi partilerimizi iftar yemeğimize bekliyorum. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da hep birlikte olacağız. Tüm Türk-İslam Alemi’ne bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ramazan ayı boyunca sürecek olan iftar yemeği programı şöyle: 17.05.2018 Perşembe Dumlupınar Kapalı Pazaryeri 24.05.2018 Perşembe Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri 31.05.2018 Perşembe Turan Mahallesi Kapalı Pazaryeri 07.06.2018 Perşembe Pınarbaşı Mahallesi Enver Yetkiner Düğün Salonu
Nazilli Belediyesi Ramazan Ayı boyunca her Perşembe vatandaşlara iftar yemeği verecek.

AYDIN- Nazilli Belediyesi geleneksel iftar yemeklerini bu yıl da devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören iftar yemekleri her Perşembe farklı bir mahallede gerçekleştirilecek.

İlk olarak Dumlupınar Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde verilecek olan iftar yemeğinde 5 bin kişiyi ağırlayacaklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Geleneksel iftar yemeklerimizi bu yıl da devam ettireceğiz. Ayrı gayrı olmaksızın tüm dernek, STK ve siyasi partilerimizi iftar yemeğimize bekliyorum. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da hep birlikte olacağız. Tüm Türk-İslam Alemi’ne bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayı boyunca sürecek olan iftar yemeği programı şöyle:

17.05.2018 Perşembe Dumlupınar Kapalı Pazaryeri

24.05.2018 Perşembe Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri

31.05.2018 Perşembe Turan Mahallesi Kapalı Pazaryeri

07.06.2018 Perşembe Pınarbaşı Mahallesi Enver Yetkiner Düğün Salonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.