Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nden kırsalda hummalı çalışma

GENEL 19.03.2019 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2988+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nden kırsalda hummalı çalışma

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin, Kozdere, Hasköy ve Kahvederesi Mahalleleri’nde istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kozdere, Hasköy ve Kahvederesi Mahalleri’nde bulunan yaklaşık 102 metre uzunluğundaki alanda istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Her alanda kalkınma için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Hasköy Mahallemiz’de 23 metre uzunluk ve 3 metre yükseklikte, Kahvederesi Mahallemiz’de 47 metre uzunluk ve 5 metre genişlikte, Kozdere Mahallemiz’de 32 metre uzunluk ve 3 metre genişlikteki alanda istinat duvarı yapım çalışmalarımızı tamamladık. Aynı zamanda Kozdere Mahallemiz’de bulunan derenin ıslah çalışmalarını gerçekleştirdik.  Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, toprak kaymasının önüne geçilmesi için taş duvar yapımını kısa sürede tamamladık. Vatandaşlarımıza hizmet götürmek için aralıksız çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür etti.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri’nin, Kozdere, Hasköy ve Kahvederesi Mahalleleri’nde istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kozdere, Hasköy ve Kahvederesi Mahalleri’nde bulunan yaklaşık 102 metre uzunluğundaki alanda istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı.

Her alanda kalkınma için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Hasköy Mahallemiz’de 23 metre uzunluk ve 3 metre yükseklikte, Kahvederesi Mahallemiz’de 47 metre uzunluk ve 5 metre genişlikte, Kozdere Mahallemiz’de 32 metre uzunluk ve 3 metre genişlikteki alanda istinat duvarı yapım çalışmalarımızı tamamladık. Aynı zamanda Kozdere Mahallemiz’de bulunan derenin ıslah çalışmalarını gerçekleştirdik.  Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, toprak kaymasının önüne geçilmesi için taş duvar yapımını kısa sürede tamamladık. Vatandaşlarımıza hizmet götürmek için aralıksız çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.