Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nden kandil ikramı

GÜNCEL 12.05.2017 - 10:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3611+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nden kandil ikramı

Nazilli Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla Belediye Meydanı’nda vatandaşlara lokma ve şerbet ikramında bulundu.

AYDIN- Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’nde Nazilli Belediye Meydanı’nda bulunan Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet ikramı yapıldı. Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet içmek isteyen vatandaşlar çeşme önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah saatlerinde Osmanlı Çeşmesi’nin deposuna doldurulan 10 bin kişilik şerbetten içmek isteyen vatandaşlar çeşme önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye Meydanı’nda ilahilerin çalındığı mübarek günde belediye tarafından vatandaşlara 10 bin kişilik de lokma ikramı yapıldı. Belediye Meydanı’ndaki ikramların vatandaşa verilmesi sırasında şehir dışında olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya vatandaşa kendi elleri ile lokma ve şerbet ikramında bulundu. Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, vatandaşın Berat Kandili’ni kutlayarak, “Berat Kandili’nin, gönül huzuru ile kardeşlik ve birlik beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyor” dedi. Nazilli Belediyesi personeli tarafından da Berat Kandili gecesi tüm camilerde lokum ve şekerlemeler ibadetini yapmak için camilere akın eden vatandaşlara ikram edildi.
Nazilli Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla Belediye Meydanı’nda vatandaşlara lokma ve şerbet ikramında bulundu.

AYDIN- Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’nde Nazilli Belediye Meydanı’nda bulunan Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet ikramı yapıldı. Osmanlı Çeşmesi’nden şerbet içmek isteyen vatandaşlar çeşme önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah saatlerinde Osmanlı Çeşmesi’nin deposuna doldurulan 10 bin kişilik şerbetten içmek isteyen vatandaşlar çeşme önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye Meydanı’nda ilahilerin çalındığı mübarek günde belediye tarafından vatandaşlara 10 bin kişilik de lokma ikramı yapıldı.

Belediye Meydanı’ndaki ikramların vatandaşa verilmesi sırasında şehir dışında olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya vatandaşa kendi elleri ile lokma ve şerbet ikramında bulundu. Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, vatandaşın Berat Kandili’ni kutlayarak, “Berat Kandili’nin, gönül huzuru ile kardeşlik ve birlik beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyor” dedi.

Nazilli Belediyesi personeli tarafından da Berat Kandili gecesi tüm camilerde lokum ve şekerlemeler ibadetini yapmak için camilere akın eden vatandaşlara ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.