Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nden İngilizce fırsatı

GÜNCEL 24.07.2018 - 09:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2983+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nden İngilizce fırsatı

Nazilli Belediyesi ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında protokol imzalandı.

AYDIN- Protokole göre, Nazilli Belediyesi’nde görevli tüm personel ve birinci derece yakınları, İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu tarafından verilen dil eğitimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek. Nazilli Belediyesi, çalışanlarının indirimli olarak dil eğitimi alabilmesi için İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu ile protokol imzaladı. Yabancı dil bilmenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Dilerim böyle bir fırsatı tüm personelimiz değerlendirip kendini dil konusunda yetiştirir. Günümüzde yabancı dil bilmek büyük bir ihtiyaçtır. Bu anlamda böyle bir protokole imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, “İmzalamış olduğumuz protokol sayesinde personelimiz, yerli ve yabancı uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenme fırsatı yakalamış olacak. Belediye çalışanlarımızın bu anlamda kendilerini yetiştirip geliştirmeleri bizim için büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu arasında protokol imzalandı.

AYDIN- Protokole göre, Nazilli Belediyesi’nde görevli tüm personel ve birinci derece yakınları, İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu tarafından verilen dil eğitimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Nazilli Belediyesi, çalışanlarının indirimli olarak dil eğitimi alabilmesi için İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu ile protokol imzaladı.

Yabancı dil bilmenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Dilerim böyle bir fırsatı tüm personelimiz değerlendirip kendini dil konusunda yetiştirir. Günümüzde yabancı dil bilmek büyük bir ihtiyaçtır. Bu anlamda böyle bir protokole imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

İngiliz Kültür Yabancı Dil Okulu idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, “İmzalamış olduğumuz protokol sayesinde personelimiz, yerli ve yabancı uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenme fırsatı yakalamış olacak. Belediye çalışanlarımızın bu anlamda kendilerini yetiştirip geliştirmeleri bizim için büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.