Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi'nden bir etkinlik daha

SANAT 21.05.2019 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3687+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi'nden bir etkinlik daha

Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan, Mukaddes Yüksel’in yazıp yönettiği Hamdi ile Hamdiye’nin Maceraları adlı tiyatro oyunu, 23 Nisan Parkı’nda seyircisiyle buluştu.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 23 Nisan Parkı’nda gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı. Seyirciler, Ender Çetin ve Nurşen Kozdere’nin rol aldığı tiyatro oyununu büyük bir ilgiyle izledi. Nazilli’nin Türkiye’nin örnek kentlerinden biri olduğunu ifade eden Mukaddes Yüksel, “Burada her akşam Ramazan etkinlerimiz yapılıyor ve kültürel değerlerimiz en güzel şekilde yaşatılıyor. Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan’a sanata verdiği destek ve sanatçıya gösterdiği kıymetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na teşekkür eden Başkan Kürşat Engin Özcan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi; ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarların biri kopmuş demektir.’ Bizler, vatandaşımızın sosyal yaşamda daha fazla yer almasını ve ailesiyle vakit geçirebileceği etkinliklerin Nazillimizde daha fazla yer alması için gayret ediyoruz. Yaklaşık 1 buçuk ay gibi kısa bir süreye 30’dan fazla kültürel faaliyet sığdırdık. Bundan sonraki süreçte de sanatın ve sporun her alanını desteklemeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan, Mukaddes Yüksel’in yazıp yönettiği Hamdi ile Hamdiye’nin Maceraları adlı tiyatro oyunu, 23 Nisan Parkı’nda seyircisiyle buluştu.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 23 Nisan Parkı’nda gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı.

Seyirciler, Ender Çetin ve Nurşen Kozdere’nin rol aldığı tiyatro oyununu büyük bir ilgiyle izledi.

Nazilli’nin Türkiye’nin örnek kentlerinden biri olduğunu ifade eden Mukaddes Yüksel, “Burada her akşam Ramazan etkinlerimiz yapılıyor ve kültürel değerlerimiz en güzel şekilde yaşatılıyor. Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan’a sanata verdiği destek ve sanatçıya gösterdiği kıymetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na teşekkür eden Başkan Kürşat Engin Özcan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi; ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarların biri kopmuş demektir.’ Bizler, vatandaşımızın sosyal yaşamda daha fazla yer almasını ve ailesiyle vakit geçirebileceği etkinliklerin Nazillimizde daha fazla yer alması için gayret ediyoruz. Yaklaşık 1 buçuk ay gibi kısa bir süreye 30’dan fazla kültürel faaliyet sığdırdık. Bundan sonraki süreçte de sanatın ve sporun her alanını desteklemeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.