Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

GÜNCEL 03.03.2017 - 14:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3964+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Zafer Mahallesi Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı ile bağlantılı 28 Sokak üzerindeki 900 metrekarelik yola parke taşı kaplayacak.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler Zafer Mahallesi Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı ile bağlantılı 28 Sokakta yol düzenleme çalışmalarına başladı. 900 metrekarelik mevcut yol üzerinde Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri ile öncelikle deforme olan asfaltı kazınarak stabilizesi yapıldı. Hemen ardından kenar bordürleri döşenen yolun kilitli parke taşı kaplama çalışmalarına başlandı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın rutin olarak mahallelere yaptığı ziyaretleri sırasında kendisinin de bizzat tespitini yaptığı ve yol düzenleme çalışmaları programı kapsamında düzenlemesi yapılan 28 sokaktaki yolun en kısa süreçte tamamlanarak hizmete sunulacağı ifade ederek, "Yeni yaptığımız ya da yenilediğimiz yollarımıza daha çok kilitli parke taşı döşemeyi tercih ediyoruz. Bu halkında beğenisini topluyor. Çünkü asfalta göre daha kullanışlı olan parke taşı sayesinde hem sürücüler hem de yayalar çok daha rahat ediyor. Neredeyse tüm mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gereken önem ve özen ile şehrimize ve mahallelerimize modern yolları kazandırmaya devam ediyor" dedi
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Zafer Mahallesi Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı ile bağlantılı 28 Sokak üzerindeki 900 metrekarelik yola parke taşı kaplayacak.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler Zafer Mahallesi Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı ile bağlantılı 28 Sokakta yol düzenleme çalışmalarına başladı. 900 metrekarelik mevcut yol üzerinde Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makineleri ile öncelikle deforme olan asfaltı kazınarak stabilizesi yapıldı. Hemen ardından kenar bordürleri döşenen yolun kilitli parke taşı kaplama çalışmalarına başlandı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın rutin olarak mahallelere yaptığı ziyaretleri sırasında kendisinin de bizzat tespitini yaptığı ve yol düzenleme çalışmaları programı kapsamında düzenlemesi yapılan 28 sokaktaki yolun en kısa süreçte tamamlanarak hizmete sunulacağı ifade ederek, "Yeni yaptığımız ya da yenilediğimiz yollarımıza daha çok kilitli parke taşı döşemeyi tercih ediyoruz. Bu halkında beğenisini topluyor. Çünkü asfalta göre daha kullanışlı olan parke taşı sayesinde hem sürücüler hem de yayalar çok daha rahat ediyor. Neredeyse tüm mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gereken önem ve özen ile şehrimize ve mahallelerimize modern yolları kazandırmaya devam ediyor" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.