Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi yaz kurslarına damgasını vurdu

SPOR 11.07.2015 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2847+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi yaz kurslarına damgasını vurdu

Nazilli Belediyesi’nin birinci dönem yüzme kursuna katılan 70 öğrenci sertifikalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.

Nazilli Belediyesi’nin birinci dönem yüzme kursuna katılan 70 öğrenci sertifikalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.  Nazilli Belediyesi tarafından Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzunda, 16 Haziran’da start alan 1. dönem yüzme kursu tamamlandı. Kursa katılan 70 öğrenciye düzenlenen tören ile sertifikaları verildi. Öğrenci velileri ve yakınlarının da katıldığı sertifika töreninde 70 öğrenci sertifikalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı. Her geçen yıl yüzme kursuna artan ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Öğrencilerin yaz tatillerini faydalı bir şekilde geçirebileceği kurslardan biri olan Yüzme kursumuza olan ilgiden çok memnunuz. Her yıl kademeli olarak bir artış olmakta. 1. dönem yüzme kursunda daha şimdiden 70 öğrenci sertifikasını aldı. Ramazan Bayramından sonra Yüzme kursunun 2. Etabı başlayacak. Nazilli Belediyesi olarak, sosyal faaliyetlerde vatandaşların, gençlerin ve çocuklarımızın taleplerine ortam hazırlamak, destek vermek, sporun her dalına katkı sağlayarak, gençleri, çocukları spor etrafında birleştirmek, kaynaştırmak bizim görevimizdir. Kurslarımızdan sadece küçük çocuklarımız değil, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz de faydalanabilirler. Engelli, maddi imkanı iyi olmayan çocuklarımız içinde belediyemiz tarafından düzenlenen diğer kurslar da dâhil olmak üzere ücretsiz faydalanma imkanı da var. Belediye olarak bizim öncelikli hedefimiz ve görevimiz bu aktiviteler ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız kendine güvenen, sosyalleşmiş ve sağlıklı nesiller olarak yetişmesini sağlamaktır” dedi.
Nazilli Belediyesi’nin birinci dönem yüzme kursuna katılan 70 öğrenci sertifikalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.

Nazilli Belediyesi’nin birinci dönem yüzme kursuna katılan 70 öğrenci sertifikalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı. 

Nazilli Belediyesi tarafından Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzunda, 16 Haziran’da start alan 1. dönem yüzme kursu tamamlandı. Kursa katılan 70 öğrenciye düzenlenen tören ile sertifikaları verildi. Öğrenci velileri ve yakınlarının da katıldığı sertifika töreninde 70 öğrenci sertifikalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden aldı.

Her geçen yıl yüzme kursuna artan ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Öğrencilerin yaz tatillerini faydalı bir şekilde geçirebileceği kurslardan biri olan Yüzme kursumuza olan ilgiden çok memnunuz. Her yıl kademeli olarak bir artış olmakta. 1. dönem yüzme kursunda daha şimdiden 70 öğrenci sertifikasını aldı. Ramazan Bayramından sonra Yüzme kursunun 2. Etabı başlayacak. Nazilli Belediyesi olarak, sosyal faaliyetlerde vatandaşların, gençlerin ve çocuklarımızın taleplerine ortam hazırlamak, destek vermek, sporun her dalına katkı sağlayarak, gençleri, çocukları spor etrafında birleştirmek, kaynaştırmak bizim görevimizdir. Kurslarımızdan sadece küçük çocuklarımız değil, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz de faydalanabilirler. Engelli, maddi imkanı iyi olmayan çocuklarımız içinde belediyemiz tarafından düzenlenen diğer kurslar da dâhil olmak üzere ücretsiz faydalanma imkanı da var. Belediye olarak bizim öncelikli hedefimiz ve görevimiz bu aktiviteler ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız kendine güvenen, sosyalleşmiş ve sağlıklı nesiller olarak yetişmesini sağlamaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.