Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi yaptığı işin takipçisi

GÜNCEL 20.02.2017 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3136+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi yaptığı işin takipçisi

Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap toplu konutlarının çevresindeki yolların düzenlemesi Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü NAZKENT-5. Etap Toplu Konutları’nı çevreleyen yolların yaklaşık 900 metrekarelik kısmına parke taşı döşemesi yapıyor. Anahtarları teslim edilen ve birçok ailenin de oturmaya başladıkları toplu konutların etrafındaki yolda bu güne dek hava şartlarının olumsuz olması nedeni ile bekletmeye alınmış idi. Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte ilk fırsatta çalışmaların başlatıldığı yolların öncelikle kenar bordürleri döşendi. Şu an Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından parke taşıma döşeme çalışmalarının devam ettiği yollar önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Tamamlanmış konutların düzenlenmiş yolları ile çok daha güzel bir görünüme sahip olacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi yaptığı işin takipçisidir. Vatandaşların Nazkent evlerine talep göstermesinin sebebinin bu özenden kaynaklanmaktadır. Konutların çevre düzenlemesi ve yenilenen yolları ile bu bölgede örnek bir yerleşim yeri haline gelecektir” dedi.
Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap toplu konutlarının çevresindeki yolların düzenlemesi Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü NAZKENT-5. Etap Toplu Konutları’nı çevreleyen yolların yaklaşık 900 metrekarelik kısmına parke taşı döşemesi yapıyor. Anahtarları teslim edilen ve birçok ailenin de oturmaya başladıkları toplu konutların etrafındaki yolda bu güne dek hava şartlarının olumsuz olması nedeni ile bekletmeye alınmış idi. Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte ilk fırsatta çalışmaların başlatıldığı yolların öncelikle kenar bordürleri döşendi. Şu an Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından parke taşıma döşeme çalışmalarının devam ettiği yollar önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Tamamlanmış konutların düzenlenmiş yolları ile çok daha güzel bir görünüme sahip olacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi yaptığı işin takipçisidir. Vatandaşların Nazkent evlerine talep göstermesinin sebebinin bu özenden kaynaklanmaktadır. Konutların çevre düzenlemesi ve yenilenen yolları ile bu bölgede örnek bir yerleşim yeri haline gelecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.