Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi spor kulüplerine desteklerine devam ediyor

SPOR 02.08.2017 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2942+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi spor kulüplerine desteklerine devam ediyor

Nazilli Sanayispor yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Sanayispor Başkanı Cevdet Küçükdemir, Yönetici Kadir Avşar, Galip Sezen (sağlık), Kenan Bölel. Kulüpleri için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan isteklerde bulundular. Sanayi Spor Başkan ve yönetimi Başkan Alıcık'tan yapacak oldukları deplasman maçları için kendilerine otobüs tahsil edilmesini ve aynı zamanda rahat antrenmanlarını yapa bilmeleri için nazilli de bulunan sahalardan sanayi spora yardımcı olmalarını istediler. 2017-2018 futbol sezonu öncesi antrenmanların başladığını, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın her yıl kendilerine desteklerini sürdürdüğünü ve her zaman yanında olduğunu, sporu seven, gençlere sporu aşılayan, bir başkanımız var ve kendisini çok takdir ediyoruz. Sanayi sporumuzun dilek ve isteklerimizi kırmayıp yapacağımız deplasman maçları için otobüslerin müsait olduğunda kendilerine yardımcı olunabileceğini, antrenmanlarımız yapabilmemiz için Aydın Toscalı ve İsabeyli sahalarında yardımcı olunacağını söyledi. Başkan Alıcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Nazilli Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında, destekçisi olduklarını vurguladı. Sporun sağlık için oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Alıcık açıklamasında, ''Genç sporcularımızın başarıları bizi mutlu ediyor. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak istiyoruz'' diyerek, 2017 - 2018 Tüm spor dalında mücadele eden takımlara başarılar diledi.
Nazilli Sanayispor yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Sanayispor Başkanı Cevdet Küçükdemir, Yönetici Kadir Avşar, Galip Sezen (sağlık), Kenan Bölel. Kulüpleri için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan isteklerde bulundular.

Sanayi Spor Başkan ve yönetimi Başkan Alıcık'tan yapacak oldukları deplasman maçları için kendilerine otobüs tahsil edilmesini ve aynı zamanda rahat antrenmanlarını yapa bilmeleri için nazilli de bulunan sahalardan sanayi spora yardımcı olmalarını istediler.

2017-2018 futbol sezonu öncesi antrenmanların başladığını, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın her yıl kendilerine desteklerini sürdürdüğünü ve her zaman yanında olduğunu, sporu seven, gençlere sporu aşılayan, bir başkanımız var ve kendisini çok takdir ediyoruz. Sanayi sporumuzun dilek ve isteklerimizi kırmayıp yapacağımız deplasman maçları için otobüslerin müsait olduğunda kendilerine yardımcı olunabileceğini, antrenmanlarımız yapabilmemiz için Aydın Toscalı ve İsabeyli sahalarında yardımcı olunacağını söyledi.

Başkan Alıcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Nazilli Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında, destekçisi olduklarını vurguladı. Sporun sağlık için oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Alıcık açıklamasında, ''Genç sporcularımızın başarıları bizi mutlu ediyor. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak istiyoruz'' diyerek, 2017 - 2018 Tüm spor dalında mücadele eden takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.