Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nden yeni yılın ilk mesaisinde 5 yıkım 1 yapım

03.01.2020 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4199+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nden yeni yılın ilk mesaisinde 5 yıkım 1 yapım

Nazilli Belediyesi, yeni yılın ilk mesaisinde 4 ayrı mahallede aynı anda çalışmalara başladı.

NAZİLLİ - Daha önce belirlenen ve yıkım kararı alınan 5 bölgede yıkım işlemi gerçekleştiren ekipler, Aydoğdu Mahallesi’nde de yol yapım çalışması için start verdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özcan, iş makinesine binerek metruk binaların yıkımını kendisi yaptı. Nazilli’de her cadde ve sokağın örnek bir çalışmayla yenileceğini ve ilçenin kimliğine yakışır modern yollara kavuşacağını kaydeden Başkan Özcan; “2020 yılının ilk resmi mesaisine hızlı bir giriş yaptık. Ekiplerimiz şuanda Sümer, Yeni, Aydoğdu ve Yıldıztepe Mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Mahalle 235 sokakta belirlenen 2 noktada, Sümer Mahallesi 397 ve 34 sokak ile Yıldıztepe Mahallesi 144 sokakta bulunan metruk binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Aydoğdu Mahallemizde de söz verdiğimiz gibi yol yenileme, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Nazillimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Nazilli Belediyesi, yeni yılın ilk mesaisinde 4 ayrı mahallede aynı anda çalışmalara başladı.

NAZİLLİ - Daha önce belirlenen ve yıkım kararı alınan 5 bölgede yıkım işlemi gerçekleştiren ekipler, Aydoğdu Mahallesi’nde de yol yapım çalışması için start verdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özcan, iş makinesine binerek metruk binaların yıkımını kendisi yaptı.

Nazilli’de her cadde ve sokağın örnek bir çalışmayla yenileceğini ve ilçenin kimliğine yakışır modern yollara kavuşacağını kaydeden Başkan Özcan; “2020 yılının ilk resmi mesaisine hızlı bir giriş yaptık. Ekiplerimiz şuanda Sümer, Yeni, Aydoğdu ve Yıldıztepe Mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Mahalle 235 sokakta belirlenen 2 noktada, Sümer Mahallesi 397 ve 34 sokak ile Yıldıztepe Mahallesi 144 sokakta bulunan metruk binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Aydoğdu Mahallemizde de söz verdiğimiz gibi yol yenileme, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Nazillimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.