Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi’nden engellilere ulaşım desteği

GÜNCEL 24.09.2016 - 00:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3295+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi’nden engellilere ulaşım desteği

Nazilli Belediyesi NAZENDER üyelerine ulaşım desteği verdi.

AYDIN- Geçtiğimiz gülerde bir takım ziyaretlerde bulunmak amacı ile Ankara’ya giden 47 kişilik NAZENDER Üyelerine Nazilli Belediyesi ücretsiz otobüs tahsis etti. NAZANDER Başkanı Tayfun Yazıcı eşliğinde 47 kişilik gurup geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Anıtkabir’i ziyaret için giden NAZANDER Üyelerine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın oluru ile Nazilli Belediyesi’nden ücretsiz ulaşım hizmeti verildi. Engelli dostu Nazilli Belediyesi’nin her an engelli vatandaşlar için hazır olduğunu, elveren imkânlar ölçüsünde engelli vatandaşlara her an her şekilde destek vermeye devam edeceklerini hatırlatan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Biz bu özel insanlarımızın her zaman her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmaya önem gösteriyoruz. Onlara belediyemizin tüm imkânlarından yararlanabilmeleri için fırsatlar yaratıyoruz. Ankara’da yapacakları görüşmeler ve ziyaretler için bizden destek istediler. Bizde koşulları en uygun aracımızı kendileri için tahsis ettik. Onlar bizim canımız” dedi.  Dernek Başkanı Tayfun Yazıcı ise, “NAZENDER Engelliler Derneği olarak düzenlediğimiz Ankara Anıtkabir gezimiz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile randevumuz için bizlere otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız Sayın Haluk Alıcık, beyefendiye derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Gezimiz çok güzel geçti. 47 kişilik bir katılım oldu ve Bakanlık’taki görüşmelerimiz de kesilen engelli aylıkları ile ilgili mağduriyetleri anlatıp çözüm için gerekli çalışmaların başlayacağı sözü aldık. Bunun yanı sıra Anıtkabir’i ziyaret ettik. Engelli kardeşlerim ve arkadaşlarım burada çok özel ve güzel anlar yaşadı.  Özel arkadaşlarım adına bu imkanı bize yaratan Nazilli Belediyesi’ne ve Başkanımız Haluk Alıcık’a yine tekrar çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
Nazilli Belediyesi NAZENDER üyelerine ulaşım desteği verdi.

AYDIN- Geçtiğimiz gülerde bir takım ziyaretlerde bulunmak amacı ile Ankara’ya giden 47 kişilik NAZENDER Üyelerine Nazilli Belediyesi ücretsiz otobüs tahsis etti.

NAZANDER Başkanı Tayfun Yazıcı eşliğinde 47 kişilik gurup geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Anıtkabir’i ziyaret için giden NAZANDER Üyelerine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın oluru ile Nazilli Belediyesi’nden ücretsiz ulaşım hizmeti verildi.

Engelli dostu Nazilli Belediyesi’nin her an engelli vatandaşlar için hazır olduğunu, elveren imkânlar ölçüsünde engelli vatandaşlara her an her şekilde destek vermeye devam edeceklerini hatırlatan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Biz bu özel insanlarımızın her zaman her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmaya önem gösteriyoruz. Onlara belediyemizin tüm imkânlarından yararlanabilmeleri için fırsatlar yaratıyoruz. Ankara’da yapacakları görüşmeler ve ziyaretler için bizden destek istediler. Bizde koşulları en uygun aracımızı kendileri için tahsis ettik. Onlar bizim canımız” dedi. 

Dernek Başkanı Tayfun Yazıcı ise, “NAZENDER Engelliler Derneği olarak düzenlediğimiz Ankara Anıtkabir gezimiz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile randevumuz için bizlere otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız Sayın Haluk Alıcık, beyefendiye derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Gezimiz çok güzel geçti. 47 kişilik bir katılım oldu ve Bakanlık’taki görüşmelerimiz de kesilen engelli aylıkları ile ilgili mağduriyetleri anlatıp çözüm için gerekli çalışmaların başlayacağı sözü aldık. Bunun yanı sıra Anıtkabir’i ziyaret ettik. Engelli kardeşlerim ve arkadaşlarım burada çok özel ve güzel anlar yaşadı.  Özel arkadaşlarım adına bu imkanı bize yaratan Nazilli Belediyesi’ne ve Başkanımız Haluk Alıcık’a yine tekrar çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.