Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı Hediyesi

GÜNCEL 29.10.2020 - 15:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2441+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı Hediyesi

Nazilli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak vatandaşlara Nutuk ve bayrak dağıttı.

NAZİLLİ - Nazilli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak vatandaşlara Nutuk ve bayrak dağıttı. Uzun Çarşı girişine kurulan stantta vatandaşlara bayrak ve Nutuk'ları Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan takdim etti. Gençler ve çocuklar için ayrı ayrı editörlük çalışması yaptırılarak hazırlanan Nutuk'lar her yaşta vatandaşın rahatlıkla okuması için özel olarak hazırlandı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan "Atamızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyet'in 97. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ulusumuza ve şehrimize kutlu olsun. Bu anlamlı günde gençlerimize ve çocuklarımıza Atatürk'ün Türk ulusuna hediyesi Nutuk'u ve şanlı bayrağımızı dağıtıyoruz. Bu eşsiz eserin her bir Türk genci tarafından idrak edilmesi çok önemli. Tüm hemşerilerimin bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.
Nazilli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak vatandaşlara Nutuk ve bayrak dağıttı.

NAZİLLİ - Nazilli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak vatandaşlara Nutuk ve bayrak dağıttı.

Uzun Çarşı girişine kurulan stantta vatandaşlara bayrak ve Nutuk'ları Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan takdim etti.

Gençler ve çocuklar için ayrı ayrı editörlük çalışması yaptırılarak hazırlanan Nutuk'lar her yaşta vatandaşın rahatlıkla okuması için özel olarak hazırlandı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan "Atamızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyet'in 97. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ulusumuza ve şehrimize kutlu olsun. Bu anlamlı günde gençlerimize ve çocuklarımıza Atatürk'ün Türk ulusuna hediyesi Nutuk'u ve şanlı bayrağımızı dağıtıyoruz. Bu eşsiz eserin her bir Türk genci tarafından idrak edilmesi çok önemli. Tüm hemşerilerimin bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.