Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi mezarlıklarda çiçek dağıttı

GÜNCEL 03.09.2017 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3496+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi mezarlıklarda çiçek dağıttı

Nazilli Belediyesi Kurban Bayramı’nın Arife Günü’nde, Nazilli Merkez mezarlıklarında ve İsabeyli Arslanlı ile Pirlibey Mezarlıkları’nda kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek takdiminde bulundu.

AYDIN- Kurban Bayramı’nın Arife Günü’nde yakınlarını ziyaret için mezarlıklara gele ziyaretçilere Nazilli Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi. Yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için kabristanlığa giden vatandaşlar, Nazilli Belediyesi’nin dağıttığı çiçeklere yoğun ilgi gösterdi. Mezarlıklara ziyaretlerini yapabilmeleri için periyodik olarak ücretsiz otobüs hizmetinin de sunulmasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunarak, bu hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kurban Bayramı arifesinde ziyaretlerini yapmak için mezarlıklara akın eden vatandaşlara, mezarlık kapılarında görevli Nazilli Belediyesi personeli tarafından çiçek takdim edilmesinin yanı sıra yakınları tarafından ziyaret edilememiş kabirlerin üzerlerine de çiçekler personel tarafından konuldu. Ayrıca bunun yanında mezarlıklarda kurulu olan merkezi sistem ile gün boyu Kur’an-ı Kerim okundu. Kurban Bayramı dolayısıyla kendisi de mezarlıkları ziyarete giden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alcık, yakınlarının kabirlerini ziyaretine gelen vatandaşlara bizzat kendisi de çiçek takdiminde bulunurken, şehit ve gazi mezarlarını, eski dönem merhum belediye başkanlarını ve merhum gazetecilerin kabirlerini ziyaret ederek çiçek bıraktı. Başkan Alıcık, ziyareti sırasında ziyaretlerini yaptığı kabirlerin başlarında dua okuyarak merhumların ruhlarını şad eylerken mezarlıktaki ziyaretçiler hal hatırlarını sorarak ziyaretlerinin kabulünü diledi. Nazilli Belediyesi olarak, Kurban Bayramı’nda mezarlık ziyareti gerçekleştiren vatandaşların huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için de gerekli çalışmaları yapıldığına vurgu yapan Başkanı Haluk Alıcık, “Ölülerine saygı duyan, onları hatırlayan bir neslin çocukları olarak, vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yakınları için dua ederken, yanlarında olduğumuzu htirebildiğimiz için de ayrıca mutlu ve huzurluyuz. Onların hayır dualarına küçükte olsa bir katkı sunalım istedik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad mekânlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin” dedi. Barışın ve huzurun egemen olduğu bir Kurban Bayramı geçirmeyi temenni eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan sağlık, sıhhat ve güzellikler Niyaz ederim” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi Kurban Bayramı’nın Arife Günü’nde, Nazilli Merkez mezarlıklarında ve İsabeyli Arslanlı ile Pirlibey Mezarlıkları’nda kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek takdiminde bulundu.

AYDIN- Kurban Bayramı’nın Arife Günü’nde yakınlarını ziyaret için mezarlıklara gele ziyaretçilere Nazilli Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi. Yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için kabristanlığa giden vatandaşlar, Nazilli Belediyesi’nin dağıttığı çiçeklere yoğun ilgi gösterdi. Mezarlıklara ziyaretlerini yapabilmeleri için periyodik olarak ücretsiz otobüs hizmetinin de sunulmasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunarak, bu hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kurban Bayramı arifesinde ziyaretlerini yapmak için mezarlıklara akın eden vatandaşlara, mezarlık kapılarında görevli Nazilli Belediyesi personeli tarafından çiçek takdim edilmesinin yanı sıra yakınları tarafından ziyaret edilememiş kabirlerin üzerlerine de çiçekler personel tarafından konuldu. Ayrıca bunun yanında mezarlıklarda kurulu olan merkezi sistem ile gün boyu Kur’an-ı Kerim okundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla kendisi de mezarlıkları ziyarete giden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alcık, yakınlarının kabirlerini ziyaretine gelen vatandaşlara bizzat kendisi de çiçek takdiminde bulunurken, şehit ve gazi mezarlarını, eski dönem merhum belediye başkanlarını ve merhum gazetecilerin kabirlerini ziyaret ederek çiçek bıraktı. Başkan Alıcık, ziyareti sırasında ziyaretlerini yaptığı kabirlerin başlarında dua okuyarak merhumların ruhlarını şad eylerken mezarlıktaki ziyaretçiler hal hatırlarını sorarak ziyaretlerinin kabulünü diledi.

Nazilli Belediyesi olarak, Kurban Bayramı’nda mezarlık ziyareti gerçekleştiren vatandaşların huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için de gerekli çalışmaları yapıldığına vurgu yapan Başkanı Haluk Alıcık, “Ölülerine saygı duyan, onları hatırlayan bir neslin çocukları olarak, vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yakınları için dua ederken, yanlarında olduğumuzu htirebildiğimiz için de ayrıca mutlu ve huzurluyuz. Onların hayır dualarına küçükte olsa bir katkı sunalım istedik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad mekânlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin” dedi.

Barışın ve huzurun egemen olduğu bir Kurban Bayramı geçirmeyi temenni eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan sağlık, sıhhat ve güzellikler Niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.