Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi Logo Yarışması için halk oylaması başlıyor

GÜNCEL 10.12.2019 - 15:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2265+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi Logo Yarışması için halk oylaması başlıyor

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen logo yarışmasında seçici kurul değerlendirmesiyle halk oylamasına sunulacak 3 eserin belli olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 16 Aralık Pazartesi gününe kadar devam edecek oylama, www.nazilli.bel.tr internet adresi ile Belediye Meydanı’nda ve Uzun Çarşı’da kurulan stantlarda yapılabilecek. Nazilli Belediyesi tarafından, ilçenin temsil ettiği değerleri ve zenginlikleri ifade edecek, tarihi, fiziksel ve kültürel yapısıyla ilişki kuracak, öncü belediyecilik hizmetleriyle örnek olmayı hedefleyen yönetim anlayışını yansıtacak, Nazilli Belediyesi’nin kurum kimliğinde kullanılmak amacıyla düzenlenen logo yarışması için seçici kurul kararını verdi. Rekor katılımla gerçekleşen yarışmada Nazilli’nin ilçe olarak kaydettiği gelişmeleri, tarihini ve kültürel değerlerini, Nazilli Belediyesi’nin ilke, değer ve atılımlarını, geniş vizyonunu, şeffaf ve katılımcı yapısını, halk ile kurduğu derin ilişki ve diyaloğu en iyi yansıtan 3 tasarım halk oylamasına seçildi. Yarışmaya katılan tüm tasarımcılara teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Yoğun talep nedeniyle yarışma tarihimizi 3 Aralık’a kadar uzattığımızı duyurmuştuk. Seçici kurulumuz ciddi bir mesai harcayarak en iyi 3 eseri seçti. Bundan sonra karar halkımızın. Nazilli’mizi en iyi temsil edecek, belediyemizi en güzel şekilde temsil edecek yeni logomuzun kararını halkımız verecek. Tüm Nazillili hemşehrilerimi oy kullanmaya davet ediyorum. 16 Aralık Pazartesi gününe kadar hem belediyemizin resmi internet sitesinden hem de kentimizin çeşitli noktalarına kurmuş olduğumuz stantlarımızla oylarını kullanabilirler” diye konuştu. Logo yarışması için halk oylaması sonuçları 23 Aralık 2019 Pazartesi günü, Nazilli Belediyesi’nin resmi internet sitesinden (www.nazilli.bel.tr) duyurulacak. YARIŞMA TAKVİMİ Yarışma İlan Tarihi: 17.10.2019 Son Teslim Tarihi: 03.12.2019 Seçici Kurul Değerlendirme Tarihi: 04 Aralık – 06 Aralık 2019 Halk Oylaması Tarihleri: 09 Kasım- 16 Aralık 2019 Sonuç İlan Tarihi: 23 Aralık 2019
Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen logo yarışmasında seçici kurul değerlendirmesiyle halk oylamasına sunulacak 3 eserin belli olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 16 Aralık Pazartesi gününe kadar devam edecek oylama, www.nazilli.bel.tr internet adresi ile Belediye Meydanı’nda ve Uzun Çarşı’da kurulan stantlarda yapılabilecek.

Nazilli Belediyesi tarafından, ilçenin temsil ettiği değerleri ve zenginlikleri ifade edecek, tarihi, fiziksel ve kültürel yapısıyla ilişki kuracak, öncü belediyecilik hizmetleriyle örnek olmayı hedefleyen yönetim anlayışını yansıtacak, Nazilli Belediyesi’nin kurum kimliğinde kullanılmak amacıyla düzenlenen logo yarışması için seçici kurul kararını verdi.

Rekor katılımla gerçekleşen yarışmada Nazilli’nin ilçe olarak kaydettiği gelişmeleri, tarihini ve kültürel değerlerini, Nazilli Belediyesi’nin ilke, değer ve atılımlarını, geniş vizyonunu, şeffaf ve katılımcı yapısını, halk ile kurduğu derin ilişki ve diyaloğu en iyi yansıtan 3 tasarım halk oylamasına seçildi.

Yarışmaya katılan tüm tasarımcılara teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Yoğun talep nedeniyle yarışma tarihimizi 3 Aralık’a kadar uzattığımızı duyurmuştuk. Seçici kurulumuz ciddi bir mesai harcayarak en iyi 3 eseri seçti. Bundan sonra karar halkımızın. Nazilli’mizi en iyi temsil edecek, belediyemizi en güzel şekilde temsil edecek yeni logomuzun kararını halkımız verecek. Tüm Nazillili hemşehrilerimi oy kullanmaya davet ediyorum. 16 Aralık Pazartesi gününe kadar hem belediyemizin resmi internet sitesinden hem de kentimizin çeşitli noktalarına kurmuş olduğumuz stantlarımızla oylarını kullanabilirler” diye konuştu.

Logo yarışması için halk oylaması sonuçları 23 Aralık 2019 Pazartesi günü, Nazilli Belediyesi’nin resmi internet sitesinden (www.nazilli.bel.tr) duyurulacak.

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma İlan Tarihi: 17.10.2019

Son Teslim Tarihi: 03.12.2019

Seçici Kurul Değerlendirme Tarihi: 04 Aralık – 06 Aralık 2019

Halk Oylaması Tarihleri: 09 Kasım- 16 Aralık 2019

Sonuç İlan Tarihi: 23 Aralık 2019

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.