Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi kanalı temizledi

GÜNCEL 13.08.2018 - 16:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3074+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi kanalı temizledi

Nazilli Belediyesi ekiplerinin Organize Sanayi Mahallesi Şehit Naci Ülker Bulvarı üzerine bulunan su kanalında temizleme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak en uzak köylere kadar gidip temizliğini yapıyoruz. Her vatandaşımız bizim için değerli” diye konuştu. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Mahallesi Şehit Naci Ülker Bulvarı üzerine bulunan su kanalında temizleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak ilçe genelinde insan sağlığının korunması ve çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için rutin çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz iş makineleri ile gelerek periyodik olarak temizlik çalışmaları yapıyor. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya ve çevreyi temiz tutmaya davet ediyorum” diye konuştu. İlçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Alıcık, “Büyükşehir Yasası ile birlikte sorumluluk sahamız genişledi. Nazilli Belediyesi olarak en uzak köylere kadar gidip temizliğini yapıyoruz. Her vatandaşımız bizim için değerli. Her zaman bu bilinçle hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi ekiplerinin Organize Sanayi Mahallesi Şehit Naci Ülker Bulvarı üzerine bulunan su kanalında temizleme çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak en uzak köylere kadar gidip temizliğini yapıyoruz. Her vatandaşımız bizim için değerli” diye konuştu.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Mahallesi Şehit Naci Ülker Bulvarı üzerine bulunan su kanalında temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak ilçe genelinde insan sağlığının korunması ve çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için rutin çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz iş makineleri ile gelerek periyodik olarak temizlik çalışmaları yapıyor. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya ve çevreyi temiz tutmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İlçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Alıcık, “Büyükşehir Yasası ile birlikte sorumluluk sahamız genişledi. Nazilli Belediyesi olarak en uzak köylere kadar gidip temizliğini yapıyoruz. Her vatandaşımız bizim için değerli. Her zaman bu bilinçle hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.