Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi e-öğrenme portalı kurdu

EĞİTİM 05.10.2017 - 11:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2408+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi e-öğrenme portalı kurdu

Nazilli Belediyesi, internet ortamında oluşturulan e-öğrenme portalı ile mahalle okullarındaki öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından 2011 eğitim - öğretim yılından bu yana internet ortamında oluşturulan e-öğrenme portalı ile öğrencilerin eğitimlerine sağladıkları katkıyı Nazilli Belediyesinden hizmet alan kırsal mahallelerindeki öğrenciler için de sağlıyor. Merkezdeki okullarda 4. sınıftan 11. sınıfa kadar olan öğrencilere Nazilli Belediyesi tarafından verilen e-öğrenme şifrelerinden mahalle okullarındaki öğrencilere de dağıtılırken internet erişimi olmayan öğrencilerin okullarındaki bilgisayarlardan yararlanabilmeleri için ihtiyacı olan okullara internet ve bilgisayar desteği veriyor. E-öğrenme şifrelerini temsili olarak Bayındır Mahallesi ve Arslanlı Mahallesi Koçlar İlköğretim Okulları’na giderek okul idarecileri ve öğretmenleri eşliğinde öğrencilere dağıtan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, e- öğrenme şifreleri nasıl kullanacakları konusunda bilgi verdi. Öğrencilerin Nazilli Belediyesi internet adresinde bulunan e-öğrenme portalına kayıt yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanmış ders müfredatına uygun olarak görsel şekilde derslere katılabilecek ve mevcut binlerce soruyla pratik yapabileceklerini hatırlattı. Merkezdeki okullara Nazilli Belediyesi olarak sağlanan destek ve katkıların ihtiyacı olan tüm mahalle ve okullarına da yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğrencilere öğütler vermeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere verdikleri şifreleri doğru olarak kullandıkların takdirde başarılarına başarı ekleyebileceklerini söyleyen Başkan Alıcık, “Sizlere verdiğimiz şifreler ile dershane eğitimi fırsatını da sunuyoruz. Derslere ait konu anlatımlarının yanı sıra 50 bin soru bankası ve dönem dönem sınava girebiliyorsunuz. Sizlerin eğitimi bizim için her şeyden önemli. Merkezden uzak olmanız alacağınız eğitime engel olmamalı diye düşünüyoruz. Sizler bizim çocuklarımızsınız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacaksınız. Çok çalışıp başarılı olacaksınız ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni en yükseğe siz taşıyacaksınız. Atatürk’ün de dediği gibi biz sizlere güveniyoruz. Bu güveni boşa çıkarmayacağınıza da inanıyoruz” dedi. Her iki mahallenin okulundaki öğrenciler tarafından coşku ile karşılanan Haluk Alıcık’a Bayındır Mahallesi İlk Öğretim Okulu Müdürü Latif Aktaş, okula Nazilli Belediyesi tarafından yapılan kantin ve diğer ihtiyaçların karşılanmasından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.
Nazilli Belediyesi, internet ortamında oluşturulan e-öğrenme portalı ile mahalle okullarındaki öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından 2011 eğitim - öğretim yılından bu yana internet ortamında oluşturulan e-öğrenme portalı ile öğrencilerin eğitimlerine sağladıkları katkıyı Nazilli Belediyesinden hizmet alan kırsal mahallelerindeki öğrenciler için de sağlıyor.

Merkezdeki okullarda 4. sınıftan 11. sınıfa kadar olan öğrencilere Nazilli Belediyesi tarafından verilen e-öğrenme şifrelerinden mahalle okullarındaki öğrencilere de dağıtılırken internet erişimi olmayan öğrencilerin okullarındaki bilgisayarlardan yararlanabilmeleri için ihtiyacı olan okullara internet ve bilgisayar desteği veriyor.

E-öğrenme şifrelerini temsili olarak Bayındır Mahallesi ve Arslanlı Mahallesi Koçlar İlköğretim Okulları’na giderek okul idarecileri ve öğretmenleri eşliğinde öğrencilere dağıtan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, e- öğrenme şifreleri nasıl kullanacakları konusunda bilgi verdi. Öğrencilerin Nazilli Belediyesi internet adresinde bulunan e-öğrenme portalına kayıt yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanmış ders müfredatına uygun olarak görsel şekilde derslere katılabilecek ve mevcut binlerce soruyla pratik yapabileceklerini hatırlattı. Merkezdeki okullara Nazilli Belediyesi olarak sağlanan destek ve katkıların ihtiyacı olan tüm mahalle ve okullarına da yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğrencilere öğütler vermeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere verdikleri şifreleri doğru olarak kullandıkların takdirde başarılarına başarı ekleyebileceklerini söyleyen Başkan Alıcık, “Sizlere verdiğimiz şifreler ile dershane eğitimi fırsatını da sunuyoruz. Derslere ait konu anlatımlarının yanı sıra 50 bin soru bankası ve dönem dönem sınava girebiliyorsunuz. Sizlerin eğitimi bizim için her şeyden önemli. Merkezden uzak olmanız alacağınız eğitime engel olmamalı diye düşünüyoruz. Sizler bizim çocuklarımızsınız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacaksınız. Çok çalışıp başarılı olacaksınız ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni en yükseğe siz taşıyacaksınız. Atatürk’ün de dediği gibi biz sizlere güveniyoruz. Bu güveni boşa çıkarmayacağınıza da inanıyoruz” dedi.

Her iki mahallenin okulundaki öğrenciler tarafından coşku ile karşılanan Haluk Alıcık’a Bayındır Mahallesi İlk Öğretim Okulu Müdürü Latif Aktaş, okula Nazilli Belediyesi tarafından yapılan kantin ve diğer ihtiyaçların karşılanmasından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.