Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi engelli vatandaşın yardımına koştu

GÜNCEL 03.09.2016 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3917+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi engelli vatandaşın yardımına koştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, romatizmal hastalıklardan biri olan eklemlerde iltihabik Romatizma yüzünden eklem hareketlerinde kısıtlılık yaşayan 47 yaşındaki Ayşe Erdem’e akülü engelli aracı hediye etti.

AYDIN- Nazilli merkez İstiklal Mahallesinde ikamet eden Ayşe Erdemir, 2 yıldır yaşadığı hastalıkdan dolayı koltuk değneği ve baston yardımı ile birkaç adımı geçmeyecek şekilde yürümeye çalışırken yardımına Nazilli Belediyesi koştu. Ayşe Erdemir, Yaşadığı hastalık yüzünden kendisine verilen rapor ile durumunu bildiren bir dilekçe yazarak Nazilli Belediyesine başvurdu. Dilekçenin değerlendirilmesi esnasında Erdemir ailesini ziyaret ederek Ayşe Erdemir’in durumu hakkında bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, aracın bir an önce temin edilerek Ayşe Erdemir’e teslim edilmesi için gerekli talimatları verdi. Bu süreç sonrası Nazilli Belediyesine getirilen Akülü Engelli aracı 2 çocuk sahibi Ayşe Erdemir’in Eşi Salih Erdem’e başkanlık katında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından teslim edildi. Aracın teslimi sırasında aracı nasıl kullanacaklarına dair Erdem’e bilgiler veren Başkan Alıcık, ihtiyacı olan herkese kucak açtıklarını dile getirerek, Tekerlekli ve akülü araçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak bu güne kadar birçok ihtiyaç sahibi engelliye akülü tekerlekli sandalye sahibi yaptıklarını belirterek; “Bu akülü tekerlekli sandalyeler, engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlıyor. En azından kendi başlarına dışarıda dolaşabilme imkânı buluyor. Geçirdiği hastalık sonucu yürüyemez hale gelen Ayşe kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bir nebze de olsa derdine çare, kendisine destek olabildiysek ne mutlu bize” dedi. Nazilli Belediyesi Başkanlık katında eşi adına aracı teslim alan SSK dan emekli Salih Erdem de, duygularını sözlerle bile açıklayamayacağını ifade ederek Nazilli Belediyesi yetkililerine ve en başta Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyorum. Bir emekli maaşı ile anca geçineceğiz diye uğraşıyorduk. Eşim 2 yıldır geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüyemez yataktan bile kalkamaz hale gelmişti. Bu gün bizi başkanımız çok sevindirdi. Çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, romatizmal hastalıklardan biri olan eklemlerde iltihabik Romatizma yüzünden eklem hareketlerinde kısıtlılık yaşayan 47 yaşındaki Ayşe Erdem’e akülü engelli aracı hediye etti.

AYDIN- Nazilli merkez İstiklal Mahallesinde ikamet eden Ayşe Erdemir, 2 yıldır yaşadığı hastalıkdan dolayı koltuk değneği ve baston yardımı ile birkaç adımı geçmeyecek şekilde yürümeye çalışırken yardımına Nazilli Belediyesi koştu. Ayşe Erdemir, Yaşadığı hastalık yüzünden kendisine verilen rapor ile durumunu bildiren bir dilekçe yazarak Nazilli Belediyesine başvurdu. Dilekçenin değerlendirilmesi esnasında Erdemir ailesini ziyaret ederek Ayşe Erdemir’in durumu hakkında bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, aracın bir an önce temin edilerek Ayşe Erdemir’e teslim edilmesi için gerekli talimatları verdi. Bu süreç sonrası Nazilli Belediyesine getirilen Akülü Engelli aracı 2 çocuk sahibi Ayşe Erdemir’in Eşi Salih Erdem’e başkanlık katında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından teslim edildi.

Aracın teslimi sırasında aracı nasıl kullanacaklarına dair Erdem’e bilgiler veren Başkan Alıcık, ihtiyacı olan herkese kucak açtıklarını dile getirerek, Tekerlekli ve akülü araçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak bu güne kadar birçok ihtiyaç sahibi engelliye akülü tekerlekli sandalye sahibi yaptıklarını belirterek; “Bu akülü tekerlekli sandalyeler, engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlıyor. En azından kendi başlarına dışarıda dolaşabilme imkânı buluyor. Geçirdiği hastalık sonucu yürüyemez hale gelen Ayşe kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bir nebze de olsa derdine çare, kendisine destek olabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Nazilli Belediyesi Başkanlık katında eşi adına aracı teslim alan SSK dan emekli Salih Erdem de, duygularını sözlerle bile açıklayamayacağını ifade ederek Nazilli Belediyesi yetkililerine ve en başta Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyorum. Bir emekli maaşı ile anca geçineceğiz diye uğraşıyorduk. Eşim 2 yıldır geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüyemez yataktan bile kalkamaz hale gelmişti. Bu gün bizi başkanımız çok sevindirdi. Çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.