Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi, Dallıca İlkokulu’na halı saha kazandırıyor

GÜNCEL 06.04.2018 - 16:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4051+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi, Dallıca İlkokulu’na halı saha kazandırıyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “‘Eğitime destek, geleceğe hizmet’ anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.

AYDIN- İlçe genelinde spor alanlarının artırılması için birçok önemli projeyi hayata geçiren Nazilli Belediyesi, Dallıca İlkokulu’nda halı saha yapım çalışmalarına başladı. Sosyal belediyecilik alanında örnek projelere imza atan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dallıca İlkokulu’na halı saha yapımı için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek çalışmaları başlattı. Okulun istinat duvarı yapımı ve boyama işlerini de üstlendiklerini belirten Başkan Alıcık, “2009 yılından bu yana çocuklarımızın eğitimi için gereken desteği verdik. Birçok talebi hizmet çerçevemiz kapsamında yerine getirdik. Hem ilçe merkezindeki hem de köylerimizdeki okullarımıza hizmet götürdük. Çocuklarımızın daha modern şartlarda eğitim alabilmesi, daha sağlıklı alanlarda spor yapması için Nazilli Belediyesi olarak elimizden geleninin hep daha fazlasını yapmak için gayret ettik. Sosyal belediyecilik anlamında Aydın’da ilklere imza attık. Dallıca İlkokulumuza da bir halı saha projemiz var. Ekiplerimiz okulumuzun boyama işini ve istinat duvarı yapımını tamamladı. Okulumuzdaki Atatürk büstünü yeniledik, iki adet bayrak direği diktik. Okul bahçemize parke taşı döşedik. ‘Eğitime destek, geleceğe hizmet’ anlayışıyla çalışıyoruz. Çocuklarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “‘Eğitime destek, geleceğe hizmet’ anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.

AYDIN- İlçe genelinde spor alanlarının artırılması için birçok önemli projeyi hayata geçiren Nazilli Belediyesi, Dallıca İlkokulu’nda halı saha yapım çalışmalarına başladı.

Sosyal belediyecilik alanında örnek projelere imza atan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dallıca İlkokulu’na halı saha yapımı için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek çalışmaları başlattı.

Okulun istinat duvarı yapımı ve boyama işlerini de üstlendiklerini belirten Başkan Alıcık, “2009 yılından bu yana çocuklarımızın eğitimi için gereken desteği verdik. Birçok talebi hizmet çerçevemiz kapsamında yerine getirdik. Hem ilçe merkezindeki hem de köylerimizdeki okullarımıza hizmet götürdük. Çocuklarımızın daha modern şartlarda eğitim alabilmesi, daha sağlıklı alanlarda spor yapması için Nazilli Belediyesi olarak elimizden geleninin hep daha fazlasını yapmak için gayret ettik. Sosyal belediyecilik anlamında Aydın’da ilklere imza attık. Dallıca İlkokulumuza da bir halı saha projemiz var. Ekiplerimiz okulumuzun boyama işini ve istinat duvarı yapımını tamamladı. Okulumuzdaki Atatürk büstünü yeniledik, iki adet bayrak direği diktik. Okul bahçemize parke taşı döşedik. ‘Eğitime destek, geleceğe hizmet’ anlayışıyla çalışıyoruz. Çocuklarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.