Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi Cemal Safi’ye Vefa Gecesi düzenledi

GÜNCEL 05.12.2018 - 16:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2767+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi Cemal Safi’ye Vefa Gecesi düzenledi

Nazilli Belediyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi’nin katkılarıyla Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Gelin Birlik Olalım’ adlı Cemal Safi’ye Vefa Gecesi düzenlendi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamada, Nazilli Belediyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi’nin katkılarıyla Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu Başkanı Mukaddes Yüksel tarafından hazırlanan ve kanun üstadı Murat Sezar ve saz arkadaşlarının sunumuyla gerçekleştirilen ‘Gelin Birlik Olalım’ adlı Cemal Safi’ye Vefa Gecesi, izleyenlerin beğenisini topladığı bildirildi. Programda Cemal Safi’nin yazdığı şiirlerden bir dörtlük okuyarak izleyicilere teşekkür eden Yüksel, şöyle konuştu: “Topluluğumuz en yakın zamanda yeni programlarla vatandaşlarımızın karşısına çıkacak. Hazırlamış olduğumuz programda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız İbrahim Küçük’e, Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanımız Afet Gök Heuschele’ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Nazilli Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması yönünde çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ise şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana, alt yapı çalışmalarının yanında, kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında büyük atılımlar yaptık. Her yıl düzenlediğimiz kültür ve edebiyat festivallerimiz ile Türkiye’ye mal olmuş onlarca şair ve yazarımızı sanatseverlerle buluşturduk. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.”
Nazilli Belediyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi’nin katkılarıyla Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Gelin Birlik Olalım’ adlı Cemal Safi’ye Vefa Gecesi düzenlendi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamada, Nazilli Belediyesi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi’nin katkılarıyla Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu Başkanı Mukaddes Yüksel tarafından hazırlanan ve kanun üstadı Murat Sezar ve saz arkadaşlarının sunumuyla gerçekleştirilen ‘Gelin Birlik Olalım’ adlı Cemal Safi’ye Vefa Gecesi, izleyenlerin beğenisini topladığı bildirildi.

Programda Cemal Safi’nin yazdığı şiirlerden bir dörtlük okuyarak izleyicilere teşekkür eden Yüksel, şöyle konuştu:

“Topluluğumuz en yakın zamanda yeni programlarla vatandaşlarımızın karşısına çıkacak. Hazırlamış olduğumuz programda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız İbrahim Küçük’e, Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanımız Afet Gök Heuschele’ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Nazilli Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması yönünde çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ise şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana, alt yapı çalışmalarının yanında, kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında büyük atılımlar yaptık. Her yıl düzenlediğimiz kültür ve edebiyat festivallerimiz ile Türkiye’ye mal olmuş onlarca şair ve yazarımızı sanatseverlerle buluşturduk. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.