Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi Çatak Mahallesi camisini düzenliyor

GÜNCEL 29.08.2017 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3773+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi Çatak Mahallesi camisini düzenliyor

Nazilli Belediyesi, Çatak Mahallesi’nde cami düzenleme ve cami minaresinin yapım çalışmalarını başlattı.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkan Alıcık, köylere hizmet götürmeyi hiçbir siyasi kaygı duymadan, oy beklentisi içerisinde olmadan yaptıklarını ifade ederek mahalle sakinlerinin ve uç beylerinin istekleri, talepleri doğrultusunda çalışmaların yapıldığını ifade etti. Nazilli Belediyesi olarak 14 mahallenin camilerinde minare, imam evi, abdesthane, gasilhane ve cami iç dış tadilatlarının yapıldığını belirtti. Çatak Mahallesinde minaresi olmayan camiye yeniden minare yapım çalışmalarının başlatıldığını söyleyen Başkan Alıcık, şimdiye kadar 14 mahallede minaresi olmayıp da yeniden Nazilli Belediyesi tarafından yapılan mahallelerin listesini verdi. Bağcıllı, Yalınkuyu, Osmançukuru, Kurusekiz, Karahallı Yayla Mahallesi, Derebaşı, Gedik, Haydarlı, Ketenova, Sevindikli, Şimşelli Tuzakdere Mahallesi, Şimşelli Merkez ve Nazilli Bilal-i Habeş camilerine yeniden minarelerin yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak bizden hizmet alan tüm mahallerimizde pek çok kalıcı hizmetler yaptık. Bunları yaparken mahalle sakinlerinin isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ve önem sırasına göre gerçekleştirdik. Nazilli Belediyesi olarak biz 2009-2017 döneminde 6 tane cami yaptık. Yine bu dönem içerisinde köprüler, yollar ve pek çok eğitim kurumunu yeniledik, düzenlemesini yaptık. 2014 dönemi başından bu yana da Mahallelerimizin rutin hizmetlerini yerine getirmenin ötesinde mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Çatak Mahallemizdeki cami minaresini de en kısa süreçte tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
Nazilli Belediyesi, Çatak Mahallesi’nde cami düzenleme ve cami minaresinin yapım çalışmalarını başlattı.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkan Alıcık, köylere hizmet götürmeyi hiçbir siyasi kaygı duymadan, oy beklentisi içerisinde olmadan yaptıklarını ifade ederek mahalle sakinlerinin ve uç beylerinin istekleri, talepleri doğrultusunda çalışmaların yapıldığını ifade etti. Nazilli Belediyesi olarak 14 mahallenin camilerinde minare, imam evi, abdesthane, gasilhane ve cami iç dış tadilatlarının yapıldığını belirtti. Çatak Mahallesinde minaresi olmayan camiye yeniden minare yapım çalışmalarının başlatıldığını söyleyen Başkan Alıcık, şimdiye kadar 14 mahallede minaresi olmayıp da yeniden Nazilli Belediyesi tarafından yapılan mahallelerin listesini verdi.

Bağcıllı, Yalınkuyu, Osmançukuru, Kurusekiz, Karahallı Yayla Mahallesi, Derebaşı, Gedik, Haydarlı, Ketenova, Sevindikli, Şimşelli Tuzakdere Mahallesi, Şimşelli Merkez ve Nazilli Bilal-i Habeş camilerine yeniden minarelerin yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak bizden hizmet alan tüm mahallerimizde pek çok kalıcı hizmetler yaptık. Bunları yaparken mahalle sakinlerinin isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ve önem sırasına göre gerçekleştirdik. Nazilli Belediyesi olarak biz 2009-2017 döneminde 6 tane cami yaptık. Yine bu dönem içerisinde köprüler, yollar ve pek çok eğitim kurumunu yeniledik, düzenlemesini yaptık. 2014 dönemi başından bu yana da Mahallelerimizin rutin hizmetlerini yerine getirmenin ötesinde mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Çatak Mahallemizdeki cami minaresini de en kısa süreçte tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.