Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi bozulan yolu yaptı

EKONOMİ 28.07.2015 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3285+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi bozulan yolu yaptı

Su borusu patlağı nedeni ile bozulan yola Nazilli Belediyesi müdahale etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde su borusu patlağı tamiratı çalışması sonucu bozulan yol, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamir edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından içme suyu borusu patlağı nedeni ile belediye önü Hürriyet Caddesi devamında kazılan yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptı. Sabah mesaisinde yolun bozuk bölümünün dolgusunu yaparak başlayan ekipler yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu asfaltlama işlemini de tamamlayarak trafiğe açılmasını sağladı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bozuk yola hemen müdahale edilmesi talimatını veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık şehrin en yoğun trafiğinin yaşandığı bu yol üzerinde yapılan su borusu patlağı tamirat çalışmaları sonrası yaklaşık 20 metre karelik bir alanda kazılan yere dolgu yapılarak asfaltının döküldüğünü belirtti. Başkan Alıcık çalışmanın en ivedi şekilde yapılarak vatandaşın bir an önce mağduriyetinin giderildiğini ve trafik akışının sağlandığını söyledi.
Su borusu patlağı nedeni ile bozulan yola Nazilli Belediyesi müdahale etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde su borusu patlağı tamiratı çalışması sonucu bozulan yol, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamir edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından içme suyu borusu patlağı nedeni ile belediye önü Hürriyet Caddesi devamında kazılan yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptı. Sabah mesaisinde yolun bozuk bölümünün dolgusunu yaparak başlayan ekipler yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu asfaltlama işlemini de tamamlayarak trafiğe açılmasını sağladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bozuk yola hemen müdahale edilmesi talimatını veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık şehrin en yoğun trafiğinin yaşandığı bu yol üzerinde yapılan su borusu patlağı tamirat çalışmaları sonrası yaklaşık 20 metre karelik bir alanda kazılan yere dolgu yapılarak asfaltının döküldüğünü belirtti. Başkan Alıcık çalışmanın en ivedi şekilde yapılarak vatandaşın bir an önce mağduriyetinin giderildiğini ve trafik akışının sağlandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.