Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Anıtkabir’de

GENEL 19.05.2019 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3140+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Anıtkabir’de

Milli mücadelemizin 100’üncü yılı olan 19 Mayıs’ta Ankara’da olmak için 14 Mayıs salı günü yola çıkan Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Ankara'ya ulaştı.

AYDIN- 19 Mayıs’ta Nazilli’den getirdikleri toprağı Anıtkabir Komutanlığı’na verecek olan Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı’nı Dernek Başkanı Halil Apaydın karşıladı. Günde yaklaşık 100 km yol giden Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Nazilli’den Ankara’ya 600 km yol yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aydınlılar Derneği, şu ifadeleri kullandı: "Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Başkanı Özgür Akan ve arkadaşları, derneğimiz tarafından derneğimizde öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz iftar yemeğine katıldı.  Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı iftar yemeği davetinde Dernek Başkanı Halil Apaydın, iftarımıza katılan Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımını öğrencilerine tanıştırdı. Dernek Başkanı Halil Apaydın iftar yemeğinde yaptığı konuşmada milli mücadelemizin 100 üncü yılında Türk ulusunun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Halil Apaydın konuşmasının devamında bağımsızlığımız için 19 Mayıs 1919 tarihinde yakılan ateşin, Türk Milletinin makûs talihini tersine döndüren bir tarih olduğunu, bizlere miras bırakılan Türkiye Cumhuriyetini sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizi kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaştırmak için çok çalışmamız gerektiğini ifade etti. Halil Apaydın, konuşmasının devamında 19 Mayıs Pazar günü Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı'nı Anıtkabir ziyaretinde yalnız bırakmayacaklarını, söyleyerek Nazilli Bisiklet Takımı tanıttı. Halil Apaydın’ın konuşmasının sonunda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu ülke için canlarını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ev şükranla andığını ifade etti. Dernek Başkanı Halil Apaydın’ın konuşmasından sonra Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Başkanı Özgür Akan söz aldı. Milli mücadelemizin 100 üncü yılında Ankara’da olmaktan mutlu olduğunu, Aydınlılar Derneği'nin iftar davetinden ve sizlerle tanışmaktan çok memnun olduğunu, Nazilli’de bisiklet ile ilgili etkinliklerde kendilerine yardımcı olabileceklerini ifade etti.   Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı 19 Mayıs Pazar günü Anıtkabirde Nazilli’den getirdikleri toprağı ve bayrağı Anıtkabir komutanına teslim etti. Bisiklet takımımız teslim töreninden sonra mozole ziyareti ve Anıtkabir müzesini gezdi."
Milli mücadelemizin 100’üncü yılı olan 19 Mayıs’ta Ankara’da olmak için 14 Mayıs salı günü yola çıkan Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Ankara'ya ulaştı.

AYDIN- 19 Mayıs’ta Nazilli’den getirdikleri toprağı Anıtkabir Komutanlığı’na verecek olan Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı’nı Dernek Başkanı Halil Apaydın karşıladı. Günde yaklaşık 100 km yol giden Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Nazilli’den Ankara’ya 600 km yol yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydınlılar Derneği, şu ifadeleri kullandı:

"Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Başkanı Özgür Akan ve arkadaşları, derneğimiz tarafından derneğimizde öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz iftar yemeğine katıldı.  Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı iftar yemeği davetinde Dernek Başkanı Halil Apaydın, iftarımıza katılan Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımını öğrencilerine tanıştırdı.

Dernek Başkanı Halil Apaydın iftar yemeğinde yaptığı konuşmada milli mücadelemizin 100 üncü yılında Türk ulusunun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Halil Apaydın konuşmasının devamında bağımsızlığımız için 19 Mayıs 1919 tarihinde yakılan ateşin, Türk Milletinin makûs talihini tersine döndüren bir tarih olduğunu, bizlere miras bırakılan Türkiye Cumhuriyetini sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizi kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaştırmak için çok çalışmamız gerektiğini ifade etti.

Halil Apaydın, konuşmasının devamında 19 Mayıs Pazar günü Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı'nı Anıtkabir ziyaretinde yalnız bırakmayacaklarını, söyleyerek Nazilli Bisiklet Takımı tanıttı. Halil Apaydın’ın konuşmasının sonunda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu ülke için canlarını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ev şükranla andığını ifade etti.

Dernek Başkanı Halil Apaydın’ın konuşmasından sonra Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı Başkanı Özgür Akan söz aldı. Milli mücadelemizin 100 üncü yılında Ankara’da olmaktan mutlu olduğunu, Aydınlılar Derneği'nin iftar davetinden ve sizlerle tanışmaktan çok memnun olduğunu, Nazilli’de bisiklet ile ilgili etkinliklerde kendilerine yardımcı olabileceklerini ifade etti.  

Nazilli Belediyesi Bisiklet Takımı 19 Mayıs Pazar günü Anıtkabirde Nazilli’den getirdikleri toprağı ve bayrağı Anıtkabir komutanına teslim etti. Bisiklet takımımız teslim töreninden sonra mozole ziyareti ve Anıtkabir müzesini gezdi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.